Opskrift på nem og lækker hjemmelavet vaniljesirup

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Vaniljesirup

Vaniljesirup er så lækkert og virkelig nemt at lave selv. Det er blot vand, rørsukker, glukosesirup og vanilje der bliver kogt ind til den dejligste sirup. Vaniljesirup kan bruges til mange lækre ting, som f.eks. is, frugt, skyr, pandekager og i en kaffe latte, som du kan se på billederne. Siruppen kan holde sig i op til en måned, hvis ikke det når at forsvinde inden.  God fornøjelse!

Vaniljesirup

Ingredienser

Vaniljesirup:

Fremgangsmåde

Vaniljesirup:

Kom alle ingredienserne i en lille gryde. Kog det op, så det bobler. Siruppen skal koges tyk (dog ikke for tyk) og vandet skal fordampe – det tager ca. 5-10 minutter. Rør godt i det undervejs. Hæld den færdigkogte sirup på et skoldet glas der kan lukke tæt. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar