Vaniljemilkshake med citron og lakrids - Cremet shake med vanilje, citron og lakrids
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Vaniljemilkshake med citron og lakrids

Vaniljemilkshake med citron og lakrids – Opskrift på den lækreste cremede milkshake med vaniljeis, citron og lakridspulver. Denne cremede shake er så god og smager vildt godt. Milkshaken består af vaniljeis, mælk, lakridspulver, citronsaft og citronskal, som blendes sammen til en cremet masse som hældes i glas med isterninger. En lækker læskende drink, som kan nydes på en varm dag. Jeg har brugt sødmælk, men andre slags mælk kan også sagtens burges. Prøv også min opskrift på milkshake med jordbær og hindbær eller Oreo frappe. Rigtig god fornøjelse!

Vaniljemilkshake med citron og lakrids

Opskrift til 3-4 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 10 min.

Ingredienser

Vaniljemilkshake med citron og lakrids (3-4 glas)

Fremgangsmåde

Vaniljemilkshake med citron og lakrids

Blend alle ingredienserne til en cremet og ensartet milkshake. Kom isterninger i 3-4 glas og hæld milkshaken i glassene. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar