Oreo Frappe - Opskrift på lækker cremet Oreo Frappe med kaffe og Oreos
Opskrifter Livsstil Shop

Oreo Frappe

Oreo Frappe – Opskrift på lækker cremet Oreo Frappe med kaffe, vaniljeis og Oreos. Denne Oreo Frappe smager så dejligt, og jeg har prøvet at lave den lidt ala den fra McDonalds. For nogle uger siden var der nemlig en af mine følgere på Instagram, der skrev til mig, og spurgte om jeg kunne lave en opskrift på Oreo Frappe, fordi den fra McDonalds er udgået. Det er faktisk ganske nemt at lave sådan en dejlig cremet og kølig frappe. Denne frappe består af Oreos, vaniljeis, sødmælk, fløde, isterninger, espresso shots og chokoladesauce. Jeg bruger de Oreos med den hvide vaniljecreme i, men dem med chokolade kan også sagtens bruges.

Denne opskrift giver 2 store glas eller 4 små. Jeg har brugt chokoladesauce fra Odense Marcipan. Prøv også mine andre opskrifter på milkshakes lige her. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Milkshake, Kolde drikke til 4 personer
Forberedelse 5 min. / Tilberedning 5 min. / I alt 10 min.
Ingredienser

Oreo Frappe

400 g vaniljeis

2 espresso shots

4 dl sødmælk

1 dl piskefløde

4 spsk. chokoladesauce, f.eks. fra Dr.Oetker eller Odense Marcipan

1 håndfuld isterninger

14 Oreos, enten med vanilje eller chokolade, svarer til 1 rulle

Derudover

Flødeskum af 2,5 dl piskefløde

Et par ekstra Oreos

Ekstra chokoladesauce

 

 

Fremgangsmåde

Oreo Frappe

Lad isen stå på køkkenbordet lidt, så den er blød og ikke alt for hård. Kom isen op i en blender sammen med de øvrige ingredienser. Blend sammen til en ensartet og cremet milkshake. Kom chokoladesauce i 2-4 glas: lidt i bunden og opad siderne. Fordel Oreo frappe i glassene og pynt med flødeskum, ekstra chokoladesauce og Oreos. Velbekomme!

 

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.