Oreo Frappe - Opskrift på lækker cremet Oreo Frappe med kaffe og Oreos
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Oreo Frappe

Oreo Frappe – Opskrift på lækker cremet Oreo Frappe med kaffe, vaniljeis og Oreos. Denne Oreo Frappe smager så dejligt, og jeg har prøvet at lave den lidt ala den fra McDonalds. For nogle uger siden var der nemlig en af mine følgere på Instagram, der skrev til mig, og spurgte om jeg kunne lave en opskrift på Oreo Frappe, fordi den fra McDonalds er udgået. Det er faktisk ganske nemt at lave sådan en dejlig cremet og kølig frappe. Denne frappe består af Oreos, vaniljeis, sødmælk, fløde, isterninger, espresso shots og chokoladesauce. Jeg bruger de Oreos med den hvide vaniljecreme i, men dem med chokolade kan også sagtens bruges.

Denne opskrift giver 2 store glas eller 4 små. Jeg har brugt chokoladesauce fra Odense Marcipan. Prøv også mine andre opskrifter på milkshakes lige her. Rigtig god fornøjelse!

Oreo Frappe

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 10 min.

Ingredienser

Oreo Frappé
Derudover

Fremgangsmåde

Oreo Frappe

Lad isen stå på køkkenbordet lidt, så den er blød og ikke alt for hård. Kom isen op i en blender sammen med de øvrige ingredienser. Blend sammen til en ensartet og cremet milkshake. Kom chokoladesauce i 2-4 glas: lidt i bunden og opad siderne. Fordel Oreo frappe i glassene og pynt med flødeskum, ekstra chokoladesauce og Oreos. Velbekomme!

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar