Opskrift på vafler med pocheret æg, avocado og bacon
Opskrifter Livsstil Shop

Vafler med pocheret æg, avocado og bacon

Vafler med pocheret æg, avocado og bacon. Det lyder, da ret så lækkert ikk? Det er virkelig lækkert og jeg har tænkt på at lave disse vafler i lang tid og i dag blev dagen. De kan enten serveres til brunchbordet eller til weekend-frokosten. Pocheret æg er slet ikke så svært, som det måske lyder. Jeg har faktisk filmet en how-to video, som ligger på IG-TV på min Instagram profil @frederikkewaerens, som du kan se. Men hvis du alligvel synes det er lidt svært at lave pocheret æg, så kan du sagtens lave spejlæg i stedet for. Nu har jeg lavet disse vafler med bacon, men det kan også skiftes ud med f.eks. laks. Rigtig god fornøjelse!

Vafler med pocheret æg, avocado og bacon

Ingredienser

Vafler med pocheret æg, avocado og bacon til 4 personer:

Vafler (8 stk.):

4 æg

1 dl. creme fraiche, 18 %

1,5 dl hvedemel

1 dl mandelmel

1/2 tsk. bagepulver

1/2 tsk. salt

Smør til bagning

Pocheret æg:

4 æg

1 – 1 1/2 L vand

3 spsk. eddike (pr. L vand)

Derudover:

2 avocadoer

8 skiver bacon, stegt sprøde

Brøndkarse

Frisk chili

Salt og peber

Fremgangsmåde

Vafler:

Blend alle ingredienserne sammen med en stavblender eller med et piskeris. Varm et vaffeljern op og kom lidt smør på og bag vaflerne indtil de bliver sprøde og gyldne. Lad dem køle af på en rist, så de forbliver sprøde.

Da denne opskrift giver 8 vafler og du kun skal bruge 4 af dem, kan du sagtens fryse resten ned og varme dem i ovnen inden servering.

Pocheret æg:

Kog vand og eddike op og skru derefter ned til middelvarme. Slå et æg ud i en kop. Pisk i vandet, så der dannes en slags tornado i midten af gryden. Hæld ægget op i en dyb ske og sænk det langsomt ned i “tornadoen”. Kog ægget i 3-4 minutter. Fyld koldt vand i en lille skål og kom ægget op i vandet, når det er kogt. Gentag denne proces med alle 4 æg.

Sådan serverer du vaflerne:

Anret vaflerne på tallerkner. Mos en halv avocado ud på hver vaffel og læg et æg ovenpå. Pynt med bacon, brøndkarse, chili, salt og peber. Server med det samme. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.