Tryllekartofler - Opskrift på fyldte bagekartofler med bacon og ost

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Tryllekartofler

Tryllekartofler – Opskrift på fyldte bagekartofler med bacon, majs og ost. Tryllekartofler er bagekartofler, som udhules og fyldes med lækkert fyld. Trylle kartofler eller fyldte bagekartofler laves ved at udhule bagte bagekartofler. Det udhulede fyld blandes med bl.a. bacon, løg, creme fraiche, majs og ost. Alt fyldet kommes i de udhulede kartofler og bages i ovnen. Det er en super lækker måde at servere kartofler på.

Fyldet kan varieres med forskellige grøntsager og bacon kan skiftes ud med f.eks. kylling skåret i små tern eller oksekød. Jeg har brugt creme fraiche, men prøv også med flødeost med f.eks. hvidløgssmag. Prøv også min opskrift på søde kartofler med fyld. Rigtig god fornøjelse!

Tryllekartofler

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 30 min.
Tilberedning 2 t.
I alt +2 t.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Tryllekartofler

Tænd ovnen på 185 C varmluft.

Skrub kartoflerne godt og lad dem beholde skrællen på. Kom kartoflerne på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen i 1,5 time.

Lad kartoflerne afkøle en smule og skær dem over. Udhul de halve kartofler og kom kartoffelfyldet i en skål.

Steg løg, hvidløg og bacon sammen på en pande. Kom blandingen op til kartoffelfyldet og tilsæt creme fraiche, majs, revet ost og persille. Smag til med salt og peber.

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Fordel fyldet i de udhulede kartofler og drys med ost på toppen. Bag kartoflerne igen i 15 min. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar