Trøffelmayonnaise – Opskrift på nem, hurtig og lækker hjemmelavet trøffelmayonnaise med trøffelpuré og trøffelolie. Denne hjemmelavede trøffemayo tager ingen tid at lave og er super nem. Det er så nemt at lave hjemmelavet mayonnaise, da alle ingredienserne blot blendes sammen med en stavblender og så tilsættes olien lidt adgangen, imens der blendes. Jeg bruger trøffelpuré og trøffelolie i denne mayo, så der er god smag af trøffel i. De fleste større supermarkeder sælger trøffelpuré og trøffelolie, men hvis man ikke kan finde det og ikke vil bruge penge på det, så kan trøffelmayo også laves kun med trøffelolie.
Hjemmelavet mayo er perfekt til sandwich, på tapasbord, som en snack med hjemmebagt brød eller til pommes frites. Mayoen kan sagtens holde sig 1-2 uger på køl. Rigtig god fornøjelse!
Trøffelmayonnaise
Ingredienser
Fremgangsmåde
Kom æggeblommer, hvidvinseddike, dijonsennep og trøffelpuré i et højt glas (til en stavblender). Blend med en stavblender. Tilsæt olierne lidt adgangen imens der blendes og blend til en tyk og cremet mayonnaise. Smag til med salt og peber og evt. mere trøffel. Opbevar trøffelmayo
Skriv endelig en kommentar