Torskerognssalat – Opskrift på nem og lækker torskerognssalat med kapers, purløg og forårsløg. Torskerognssalat er så nemt at lave og det kræver ikke ret mange ingredienser. Her har jeg brugt to dåser torskerogn, som røres med mayonnaise, creme fraiche, citronsaft, purløg, forårsløg, kapers, salt og peber. I stedet for at bruge torskerogn fra dåse, så kan man også sagtens koge torskerognsbukser og bruge til torskerognssalaten.
Torskerognssalat er perfekt at servere på frokostbordet. Det kan serveres som det er eller det kan serveres med rugbrødschips eller rugbrødsstave.
Prøv også min opskrift på æggesalat med karry eller min opskrift på skinkesalat. Rigtig god fornøjelse!
Torskerognssalat
Ingredienser
Fremgangsmåde
Rør torskerogn igennem, så der ikke er klumper. Tilsæt de øvrige ingredienser og smag til med salt og peber. Hæld torskerognssalat i en skål og pynt med revet citronskal og ekstra purløg og forårsløg. Opbevar på køl indtil servering. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar