Svampet kage med Toffee Cups – Opskrift på lys og svampet kage med Toffee Cups, kanelsukker og chokolade. Denne kage er super lækker og virkelig nem at lave. Den består af en luftig kagedej, som bages med Toffee Cups og kanelsukker. Derudover er der et lag mælkechokolade på toppen, som sagtens kan skiftes ud med en anden chokolade eller kagen kan laves uden chokolade på. Toffee Cups er små kiks med karamel indeni og chokoladeovertræk. De kan købes i de fleste supermarkeder.
Kagen kan sagtens laves i god tid inden servering. Server f.eks. kagen med creme fraiche eller vaniljeis. Rigtig god fornøjelse!
Svampet kage med Toffee Cups
Ingredienser
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 175 C varmluft
Smelt smørret og lad det køle af.
Pisk æg, rørsukker, brun farin og vaniljesukker lyst og luftigt.
Bland melet, bagepulver og salt sammen og vend i dejen sammen med det smeltede smør.
Beklæd en form på 24×24 cm med bagepapir.
Hæld halvdelen af dejen i formen og placer Toffee Cups på dejen. Bland kan og sukker og drys udover kiksene.
Kom resten af dejen på og smør den ud.
Bag kagen i ca. 30-35 min.
Drys chokoladen på den varme kage og lad det smelte.
Smør det godt ud på kagen og server straks eller stil kagen på køl, så chokoladen størkner.
Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar