Opskrifter Livsstil

Peanut butter fudge blondies

Peanut butter fudge blondies. De lækreste blondies med peanut butter og mælkechokolade. Måske er dette ikke helt en blondie, da der jo er hvid chokolade i sådan en kage, i stedet for mørk chokolade (brownie). Jeg kunne bare ikke lige finde på et andet navn til disse lækre bidder. Udskift gerne mælkechokoladen med hvid chokolade eller med mørk chokolade. Det er så nemt at lave denne slags kage, jeg kalder den en grydekage, da dejen røres sammen i en gryde. Det er simpelthen så smart og vildt nemt og så minimerer man mængden af opvask! Rigtig god fornøjelse!

 

Peanut butter fudge blondies

Ingredienser

Peanut butter fudge blondies (ca. 20 stykker):

100 g smør

200 g peanut butter

200 g brun farin

100 g sukker

2 æg

1 tsk. vaniljesukker

250 g hvedemel

1 tsk. bagepulver

150 g mælkechokolade, knapper eller hakket

Fremgangsmåde

Peanut butter fudge blondies:

Tænd ovnen på 185 C varmluft. Smelt smøret og peanut butter (150 g) i en gryde. Når det er smeltet og rør sammen til en ensartet masse tilsættes brun farin og sukker. Rør æggene i et adgangen. Bland vaniljesukker, bagepulver og hvedemel sammen og vend i dejen til den er ensartet. Tilsæt tilsidst 100 g mælkechokolade. Beklæd en form med bagepapir og hæld dejen i formen. Fordel peanut butter (50 g) ovenpå dejen og bag kagen i ovnen i ca. 25-30 minutter. Den skal føles lidt udbagt indeni. Drys de resterende 50 g mælkechokolade på kagen, så det kan smelte. Lad kagen køle helt af og nyd den kold eller nyd den, imens den stadig er lun! Velbekomme!

Bedøm denne ret

2 Comments
  1. Har nu bagt din peanut butter brownie. Hos os fungerede det slet ikke med peanut butter på toppen. Det smeltede slet ikke og lå bare som klumper oven på kagen. Vi måtte fjerne dem. Hvordan gjorde du?

    1. Hejsa, tak for din besked! Peanut butteren smelter heller ikke, den bliver blot lidt sprød. Men man kan jo undlade at komme den ovenpå. God dag 🙂 Kh Frederikke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.