Peanut butter fudge blondies - blondies med peanut butter og chokolade
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Peanut butter fudge blondies

Peanut butter fudge blondies. De lækreste blondies med peanut butter og mælkechokolade. Måske er dette ikke helt en blondie, da der jo er hvid chokolade i sådan en kage, i stedet for mørk chokolade (brownie). Jeg kunne bare ikke lige finde på et andet navn til disse lækre bidder. Udskift gerne mælkechokoladen med hvid chokolade eller med mørk chokolade. Det er så nemt at lave denne slags kage, jeg kalder den en grydekage, da dejen røres sammen i en gryde. Det er simpelthen så smart og vildt nemt og så minimerer man mængden af opvask! Rigtig god fornøjelse!

 

Peanut butter fudge blondies

Ingredienser

Peanut butter fudge blondies (ca. 20 stykker):

Fremgangsmåde

Peanut butter fudge blondies:

Tænd ovnen på 185 C varmluft. Smelt smøret og peanut butter (150 g) i en gryde. Når det er smeltet og rør sammen til en ensartet masse tilsættes brun farin og sukker. Rør æggene i et adgangen. Bland vaniljesukker, bagepulver og hvedemel sammen og vend i dejen til den er ensartet. Tilsæt tilsidst 100 g mælkechokolade. Beklæd en form med bagepapir og hæld dejen i formen. Fordel peanut butter (50 g) ovenpå dejen og bag kagen i ovnen i ca. 25-30 minutter. Den skal føles lidt udbagt indeni. Drys de resterende 50 g mælkechokolade på kagen, så det kan smelte. Lad kagen køle helt af og nyd den kold eller nyd den, imens den stadig er lun! Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

5 kommentarer
 1. Har nu bagt din peanut butter brownie. Hos os fungerede det slet ikke med peanut butter på toppen. Det smeltede slet ikke og lå bare som klumper oven på kagen. Vi måtte fjerne dem. Hvordan gjorde du?

  1. Hejsa, tak for din besked! Peanut butteren smelter heller ikke, den bliver blot lidt sprød. Men man kan jo undlade at komme den ovenpå. God dag 🙂 Kh Frederikke

 2. Hej Frederikke.
  Min niece er VILD med denne, vi overvejer at lave den igen til min mors fødselsdag – kan den fryses ned?

 3. Hej.
  Er det bare mig der ikke kan hvor stor form den skal i ?
  Den er i ovnen nu. Kom til at putte alt peanutbutter i 🫣 så spændende hvordan det bliver.
  God aften

Skriv en kommentar