Sunde gulerodsmuffins – Opskrift på lækre svampede gulerodsmuffins uden hvidt sukker. Disse sunde muffins med gulerod er så lækre. De er sødet med dadler og æble og derudover består de af havregryn, skyr (eller græsk yoghurt), kanel, æg, bagepulver, salt, kokosolie og rosiner. Rosinerne kan dog sagtens undlades.
Disse sunde gulerodsmuffins kan sagtens laves i en glutenfri version ved at bruge glutenfri havregryn. Prøv også at tilsætte hakkede valnødder i dejen. Gulerodsmuffins er perfekte som en snack i madpakken, inden eller efter træning eller som et sundere indslag på et kagebord.
Når gulerodsmuffinsne tages ud af ovnen, så kan de godt virke lidt fugtige indeni, men det er æblerne og gulerødderne der bidrager til fugten, så de skal bare have lov til at køle helt ned. De er også helt perfekte at fryse ned. Rigtig god fornøjelse!
Sunde gulerodsmuffins
Ingredienser
Sunde gulerodsmuffinsFremgangsmåde
Sunde gulerodsmuffins
Tænd ovnen på 175 C varmluft.
Blend havregryn, dadler, æg, yoghurt, kokosolie, bagepulver, kanel og salt sammen til en ensartet klumpfri dej. Rør revet æble, revet gulerod og rosiner i dejen.
Fordel deje i 12 muffinsforme og bag i ca. 20-25 minutter. Lad muffins afkøle og server. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar