Sund bananis med mango og hindbær (nicecream) - Sund bananis

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Sund bananis med mango og hindbær (nicecream)

Sund bananis med mango og hindbær (nicecream) – Den lækreste opskrift på den bedste nicecream med mango og hindbær. Nicecream eller sund bananis er så lækkert og virkelig nemt at lave. Det kræver kun frosne bananer, noget væske og evt. lidt vaniljepulver og så selvfølgelig en god blender! Isen får den lækreste cremede konsistens og er perfekt at nyde på en varm sommerdag. Denne opskrift er lavet med frossen mango og frosne hindbær, som smager virkelig godt sammen med banan. Jeg har her brugt kokosmælk, og det smager så dejligt af sommer. Du kan også bruge mandelmælk, rismælk, havremælk eller komælk kan også sagtens bruges.

Tips til cremet konsistens

Tricket til at opnå den cremede og tykke konsistens er, at der kun tilsættes meget lidt væske, for ellers bliver den alt for tynd og mere smoothie agtig. Derudover kræver det tålmodighed at blende de frosne bananer, for det skal helst gøres langsomt, så bananerne kan blive blendet ordentligt ud, så der ikke er klumper i isen.

Jeg bruger denne blender fra Wilfa, som er virkelig god og kan blende alt! Blenderen kan købes lige her (*reklamelink). Du kan også sagtens bruge en foodprocessor, jeg bruger denne  (*reklamelink).

De frosne bananer kan også bruges i smoothies, så fyld endelig fryseren op, så du nemt og hurtigt kan lave både is og smoothies. Rigtig god fornøjelse!

Sund bananis med mango og hindbær (nicecream)

Opskrift til 3-4 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 15 min.

Ingredienser

Sund bananis (nicecream) (3-4 skåle)
Pynt

Fremgangsmåde

Sund bananis (nicecream)

Skræl bananerne og skær dem i store stykker. Kom dem i en frysepose og frys dem ned i min. 6 timer.

Tag bananer, hindbær og mango op ca. 10 min. før du laver isen. Kom kokosmælk eller vand i bunden af blenderen og tilsæt bananer, hindbær, mango og vaniljepulver. Blend ved lav hastighed af nogle omgange og skrab rundt i kanten med en dejskraber, så det hele bliver blendet godt sammen. Når det begynder at få en cremet og tyk konsistens skrues der lidt op for hastigheden. Blend indtil du opnår en tyk og cremet konsistens.

Fordel isen i 3-4 skåle og pynt med friske hindbær, mango i skiver og hakket mørk chokolade. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer

Skriv en kommentar