Spinatruller med feta og tomat – Opskrift på sprøde spinatruller af tortilla pandekager med spinat, soltørrede tomater, feta og mozzarella. Disse spinatruller er så gode og virkelig nemme at lave. De er lavet med frisk spinat som steges med løg, hvidløg, soltørrede tomater og olien fra de soltørrede tomater. Spinatfyldet kommes ind i tortilla pandekager med feta og revet mozzarella. Herefter foldes de til små “pakker”, som steges i olie på en pande. Man kan også komme dem i en airfryer, hvis man vil undgå olien.
Spinatrullerne kan serveres som en del af en buffet eller til aftensmaden med en lækker salat eller stegt kylling ved siden af. Rullerne kan sagtens spises kolde også. Rigtig god fornøjelse!
Spinatruller med feta og tomat
Ingredienser
Spinatruller med feta og tomatFremgangsmåde
Spinatruller med feta og tomat
Steg løg, hvidløg og soltørrede tomater klare i olien fra de soltørrede tomater. Tilsæt den friske spinat og lad de hurtigt falde sammen. Tag panden af varmen.
Kom lidt feta i midten af hver pandekage og kom spinatfyld på og revet mozzarella. Fold pandekagerne sammen til ruller. Steg rullerne et par min. på hver side i en smule olie på en pande. Server straks. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar