Spinatroulade med laks - Spinatroulade med laks - perfekt forret
Opskrifter Livsstil Shop

Spinatroulade med laks

Spinatroulade med laks – Opskrift på lækker spinatroulade med dildcreme med røget laks. Denne spinatroulade er en perfekt forret at servere for mange gæster. Rouladen laves med en dej, hvor der er blendet spinat i. Det giver en skøn smag og en smuk grøn farve. Der er en lækker dildcreme i rouladen, hvor der er flødeost, røget laks og frisk finthakket dild i. Jeg har serveret rouladen i skiver på en bund af rucola. Rouladen er pyntet med ørredrogn, purløg og citronskal.

Denne roulade kan sagtens laves dagen inden servering. Den bliver meget bedre af at stå på køl og den er også nemmere at skære ud, når den er helt kold. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.F

Forret til 6-8 personer
Ingredienser

Spinatroulade

250 g spinat, frisk

3 æg, delt i hvider og blommer

1 dl mælk

1 dl hvedemel

Salt

Peber

Dildcreme med laks

400 g flødeost

100 g creme fraiche

1 tsk. sennep

Salt og peber

2 spsk. citronsaft

1 stort bundt frisk dild, finthakket

200 g røget laks

Derudover

Purløg

Rogn

Rucola

Revet citronskal

Fremgangsmåde

Spinatroulade

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Blend spinat, æggeblommer, mælk, hvedemel, salt og peber til en ensartet tynd dej. Pisk æggehviderne stive og vend sammen med den grønne dej. Det gør ikke noget, hvis der er lidt æggehvide klumper i dejen.

Hæld dejen på en bageplade/bradepande (40×30 cm), med høje kanter, beklædt med bagepapir. Bag i 15 min. Lad bunde afkøle. Vend herefter bunden over på et tykke husholdningsfilm (den bare side ned mod filmen og bagepapiret øverst). Læg et vådt klæde over og lad det ligge i 10 min. Løsn forsigtigt bagepapiret fra bunden.

Dildcreme med laks

Rør flødeost, creme fraiche, sennep, salt og peber, citronsaft og dild sammen. Skær laksen ud i små stykker og vend den i dressingen.

Smør dildcremen ud på bunden. Rul bunden til en roulade, på den lange led. Pak den ind i husholdningsfilmen og stil den på køl eller på frys i 1 time. Inden servering skæres rouladen ud i skiver og placeres på et fad med rucola. Pynt skiverne med rogn, purløg og citronskal. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.