Spinatroulade med laks og dildcreme - Spinatroulade med røget laks
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Spinatroulade med laks

Spinatroulade med laks – Opskrift på lækker spinatroulade med dildcreme med røget laks. Denne spinatroulade er en perfekt forret at servere for mange gæster. Rouladen laves med en dej, hvor der er blendet spinat i. Det giver en skøn smag og en smuk grøn farve. Der er en lækker dildcreme i rouladen, hvor der er flødeost, røget laks og frisk finthakket dild i. Jeg har serveret rouladen i skiver på en bund af rucola. Rouladen er pyntet med ørredrogn, purløg og citronskal.

Denne roulade kan sagtens laves dagen inden servering. Den bliver meget bedre af at stå på køl og den er også nemmere at skære ud, når den er helt kold. Rigtig god fornøjelse!

Spinatroulade med laks

Opskrift til 6-8 personer

Ingredienser

Spinatroulade
Dildcreme med laks
Derudover

Fremgangsmåde

Spinatroulade

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Blend spinat, æggeblommer, mælk, hvedemel, salt og peber til en ensartet tynd dej. Pisk æggehviderne stive og vend sammen med den grønne dej. Det gør ikke noget, hvis der er lidt æggehvide klumper i dejen.

Hæld dejen på en bageplade/bradepande (40×30 cm), med høje kanter, beklædt med bagepapir. Bag i 15 min.

Lad bunde afkøle. Vend herefter bunden over på et tykke husholdningsfilm (den bare side ned mod filmen og bagepapiret øverst). Læg et vådt klæde over og lad det ligge i 10 min. Løsn forsigtigt bagepapiret fra bunden.

Dildcreme med laks

Rør flødeost, creme fraiche, sennep, salt og peber, citronsaft og dild sammen. Skær laksen ud i små stykker og vend den i dressingen.

Smør dildcremen ud på bunden. Rul bunden til en roulade, på den lange led. Pak den ind i husholdningsfilmen og stil den på køl eller på frys i 1 time.

Inden servering skæres rouladen ud i skiver og placeres på et fad med rucola. Pynt skiverne med rogn, purløg og citronskal. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar