Spicy rejesalat - Opskrift på en frisk og spicy rejesalat
Opskrifter Livsstil Shop

Spicy rejesalat

Spicy rejesalat – Opskrift på en frisk og spicy rejesalat med mango, avocado, chili og rødløg. Den lækreste forret med fisk, som er perfekt at servere med ristet brød til. Denne rejesalat består af store rejer (i lage), forårsløg, chili, mango, avocado, rødløg og persille (eller koriander). En frisk og spicy salat med frisk rød chili. Man kan sagtens bruge andre chilier eller helt undlade det stærke element. Jeg har portionsanrettet rejesalaten i skåle med sprød brødskiver til. Man kan også sagtens komme rejsesalaten ovenpå de sprøde brødskiver og servere dem på et fad. Prøv også min opskrift på rejecocktail. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Forret til 4-5 personer
Forberedelse 20 min. / Tilberedning 1 t. / I alt 1 t.
Ingredienser

Spicy rejesalat

400 g store rejer

2 stængler forårsløg, skåre4t i tynde skiver

1 mango, skåret i tern

2 avocadoer, skåret i tern

1 rødløg, skåret i tern

2 røde chilier, skåret i tynde skiver

Saften fra 1 citron

1 spsk. soya

2 spsk. olivenolie

1 stort bundt koriander eller persille, finthakket

Salt og peber

Ristet brød til servering

Fremgangsmåde

Spicy rejesalat

Hæld væden fra rejerne og kom dem på køkkenrulle, så det kan suge væsken.

Kom rejerne i en skål og tilsæt de øvrige ingredienser. Rør det godt sammen og smag til. Stil rejesalaten på køl, gerne 1 time eller længere, indtil servering.

Der kommer meget væske, så hæld evt. væske fra, så rejesalaten ikke er alt for våd. Server rejesalaten i skåle med sprøde ristede brødskiver til. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.