Snasket Snickerskage - Frederikke Wærens
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Snasket Snickerskage

Snickerskage! En rigtig snasket og lækker kage perfekt til eftermiddagshyggen! Den er rigtig nem at lave. Prøv opskriften her:

Snasket Snickerskage

Ingredienser

Kladdkaka:
 4 æg
Karamellag:
Derudover:

Fremgangsmåde

Kladdkaka:

Smelt smørret. Rør æg og sukker sammen med en dejskraber. Tilsæt vaniljesukker, mel og kakaopulver og rør det sammen. Tilsæt til sidst smørret. Du må endelig ikke piske dejen, da den så bliver tør. Den skal nemlig være blød og “blævrende” inden i. Hæld dejen op i en springform på 23 cm beklædt med bagepapir i bunden. Bag kagen ved 175 C i ca. 25 minutter. Stil kagen på køl i ca. 6 timer eller natten over.

Karamellag:

Drys peanuts udover kagen og stil den tilbage på køl. Kom fløde og karameller i en gryde og lad karamellerne smelte ved svag varme. Når karamellerne er smeltet og det er blevet til en ensartet masse hældes det over kagen med peanuts. Stil kagen på køl igen igen og server kagen så snart karamellen er størknet. Velbekomme!

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer
  1. Hva er guld karameller? I Norge får jeg dessverre ikke tak i Toms karameller. Er det lys karamell?

    1. Du kan sagtens bruge en anden slags karamel. Guld karameller er lyse karameller med chokoladeovertræk. Måske du kan finde nogle der ligner i Norge 🙂 Rigtig god fornøjelse! Kh Frederikke

Skriv en kommentar