Riskikssnacks – Frederikke Wærens
Opskrifter Livsstil Shop

Riskikssnacks

Riskikssnacks – Opskrift på lækre snacks med riskiks, chokolade, peanutbutter og honning. Disse riskikssnacks er så nemme at lave og virkelig gode. De består af smeltet mørk chokolade som blandes med peanutbutter, honning og knuste riskiks. Massen fordeles efterfølgende i en form og stille på køl, hvorefter den skæres ud i passende stykker. Det er så lækkert og en dejlig nem snack.

Riskiks med chokolade er bare lækkert især hvis man også lige tilsætter peanutbutter. I stedet for at komme massen i en stor form, så kan man også fordele den i muffinsforme. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Snacks til 6-8 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 30 min. / I alt 1 t.
Ingredienser

Riskikssnacks

300 g mørk chokolade

100 g peanutbutter

2 spsk. flydende honning

100 g riskiks

 

Fremgangsmåde

Riskikssnacks

Smelt chokoladen og bland den sammen med peanutbutter og honning. Knus riskiksene så der stadig er nogle store stykker tilbage. Bland riskiks i chokoladeblandingen og rør det godt sammen.

Fordel massen i en form beklædt med bagepapir og stil på køl indtil chokoladen er størknet. Skær ud i stykker og server. Kan opbevares på køl i en lufttæt beholder. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.