Riskikssnacks - Frederikke Wærens
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Riskikssnacks

Riskikssnacks – Opskrift på lækre snacks med riskiks, chokolade, peanutbutter og honning. Disse riskikssnacks er så nemme at lave og virkelig gode. De består af smeltet mørk chokolade som blandes med peanutbutter, honning og knuste riskiks. Massen fordeles efterfølgende i en form og stille på køl, hvorefter den skæres ud i passende stykker. Det er så lækkert og en dejlig nem snack.

Riskiks med chokolade er bare lækkert især hvis man også lige tilsætter peanutbutter. I stedet for at komme massen i en stor form, så kan man også fordele den i muffinsforme. Rigtig god fornøjelse!

Riskikssnacks

Opskrift til 6-8 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 1 t.

Ingredienser

Riskikssnacks

Fremgangsmåde

Riskikssnacks

Smelt chokoladen og bland den sammen med peanutbutter og honning. Knus riskiksene så der stadig er nogle store stykker tilbage. Bland riskiks i chokoladeblandingen og rør det godt sammen.

Fordel massen i en form beklædt med bagepapir og stil på køl indtil chokoladen er størknet. Skær ud i stykker og server. Kan opbevares på køl i en lufttæt beholder. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar