Ricottacreme - Cremet ricotta med oliven og rosmarinolie

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Ricottacreme med oliven

Ricottacreme med oliven – Opskrift på nem og lækker appetizer med blød ricottacreme, hakkede oliven og rosmarinolie. Denne super nemme og lækre appetizer er perfekt at servere for gæster. Denne ret består af en blød blendet ricottacreme med piskefløde og salt og peber, som smøres ud på et fad. Ricottacremen pyntes med hakkede grønne oliven og en rosmarinolie med hvidløg og citronskal.

Jeg har udviklet denne opskrift sammen med Maria, som har madbloggen Marialottes.dk. Vi serverede ricottacremen med lunt og sprødt brød, som vi dyppede i cremen. Man kan også servere retten med f.eks. chips, grissini eller grøntsagstave. De grønne oliven kan skiftes ud med lige de oliven, som du bedst kan lide.

Prøv også min opskrift på burrata med langtidsbagte tomater eller min opskrift på bagel dip med laks. Rigtig god fornøjelse!

Ricottacreme med oliven

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 15 min.

Ingredienser

Rosmarinolie
Ricottacreme
Desuden

Fremgangsmåde

Rosmarinolie

Varm olien op til kogepunkt. Tilsæt rosmarinkviste, hvidløgsskiver og skallen fra 1 hel citron. Lad det småsimre i 3 minutter. Tag herefter af varmen, og lad det køle af.

Ricottacreme

Kom ricotta og piskefløde i en skål og blend med en stavblender, til cremen er fløjlsblød. Smag til med salt og peber. Hak oliven groft. Kom ricottacremen på et fad, top med oliven og hæld rosmarinolien udover. Krydr med salt og peber. Servér med ristet brød til. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar