Ricottacreme - Cremet ricotta med oliven og rosmarinolie

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Ricottacreme med oliven

Ricottacreme med oliven – Opskrift på nem og lækker appetizer med blød ricottacreme, hakkede oliven og rosmarinolie. Denne super nemme og lækre appetizer er perfekt at servere for gæster. Denne ret består af en blød blendet ricottacreme med piskefløde og salt og peber, som smøres ud på et fad. Ricottacremen pyntes med hakkede grønne oliven og en rosmarinolie med hvidløg og citronskal.

Jeg har udviklet denne opskrift sammen med Maria, som har madbloggen Marialottes.dk. Vi serverede ricottacremen med lunt og sprødt brød, som vi dyppede i cremen. Man kan også servere retten med f.eks. chips, grissini eller grøntsagstave. De grønne oliven kan skiftes ud med lige de oliven, som du bedst kan lide.

Prøv også min opskrift på burrata med langtidsbagte tomater eller min opskrift på bagel dip med laks. Rigtig god fornøjelse!

Ricottacreme med oliven

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 15 min.

Ingredienser

Rosmarinolie
Ricottacreme
Desuden

Fremgangsmåde

Rosmarinolie

Varm olien op til kogepunkt. Tilsæt rosmarinkviste, hvidløgsskiver og skallen fra 1 hel citron. Lad det småsimre i 3 minutter. Tag herefter af varmen, og lad det køle af.

Ricottacreme

Kom ricotta og piskefløde i en skål og blend med en stavblender, til cremen er fløjlsblød. Smag til med salt og peber. Hak oliven groft. Kom ricottacremen på et fad, top med oliven og hæld rosmarinolien udover. Krydr med salt og peber. Servér med ristet brød til. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar