Raspberry brownie with milk chocolate mousse! - Frederikke Wærens
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Raspberry brownie with milk chocolate mousse!

 

I er jo så søde, altså! Jeg lagde et billede af denne hindbærbrownie på min Instagram Story i dag, og der er så mange af jer, der har spurgt efter opskriften. Så den kommer her! Kagen er super nem og mælkechokolademoussen består kun af 2 ingredienser: fløde og mælkechokolade. Når noget er så enkelt, kræver det også de bedste råvare, så gør jer selv den tjeneste at bruge en god mælkechokolade. Som jeg har skrevet i opskriften, så har jeg brugt Callebaut 33,6 %, men det kan også være af andre mærker. God bagelyst og god aften!

Raspberry brownie with milk chocolate mousse!

Ingredienser

Hindbærbrownie
Mælkechokolademousse

Fremgangsmåde

Hindbærbrownie

Smelt chokolade og smør i en gryde ved svag varme. Når det er smeltet piskes sukker i indtil det er opløst. Derefter piskes æggene i chokolademassen. Til sidst tilsættes melet og der piskes igen. Hæld dejen i en springform på 23 cm i diameter beklædt med bagepapir. Pres hindbærerene godt ned i dejen. Bag kagen i ca. 25 minutter ved 180°C. Kagen skal føles ubagt når den kommer ud af ovnen, derfor skal den stå på køl i mindst 6 timer (helst natten over).

 

Mælkechokolademousse

Smelt chokoladen og lad den køle lidt af. Pisk imens fløden til skum. Vend forsigtigt den smeltede chokolade i flødeskummet så det bliver en ensartet masse. Stil på køl i 1 time.

 

Pynt kagen

Befri brownien fra springformen og sæt den på et fint fad. Hæld chokolademoussen op i en sprøjtepose og sæt små dutter på brownien. Du kan også bare smøre moussen ud på kagen. Sæt kagen på køl igen, så moussen kan sætte sig rigtigt. Lige inden kagen serveres pyntes den med f.eks. friske hindbær og skovsyre. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar