Raspberry brownie with milk chocolate mousse! – Frederikke Wærens
Recipes Lifestyle Shop

Raspberry brownie with milk chocolate mousse!

 

Ingredients

Hindbærbrownie

5 æg

200 g chokolade

200 g sukker

200 g smør

2 spiseskefulde mel

1 god håndfuld friske hindbær

Mælkechokolademousse

200 g god mælkechokolade (f.eks. Callebaut 33,6 %)

3 dl fløde

Approach

Hindbærbrownie

Smelt chokolade og smør i en gryde ved svag varme. Når det er smeltet piskes sukker i indtil det er opløst. Derefter piskes æggene i chokolademassen. Til sidst tilsættes melet og der piskes igen. Hæld dejen i en springform på 23 cm i diameter beklædt med bagepapir. Pres hindbærerene godt ned i dejen. Bag kagen i ca. 25 minutter ved 180°C. Kagen skal føles ubagt når den kommer ud af ovnen, derfor skal den stå på køl i mindst 6 timer (helst natten over).

 

Mælkechokolademousse

Smelt chokoladen og lad den køle lidt af. Pisk imens fløden til skum. Vend forsigtigt den smeltede chokolade i flødeskummet så det bliver en ensartet masse. Stil på køl i 1 time.

 

Pynt kagen

Befri brownien fra springformen og sæt den på et fint fad. Hæld chokolademoussen op i en sprøjtepose og sæt små dutter på brownien. Du kan også bare smøre moussen ud på kagen. Sæt kagen på køl igen, så moussen kan sætte sig rigtigt. Lige inden kagen serveres pyntes den med f.eks. friske hindbær og skovsyre. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Cart Close
Updating…

No products in the cart.