Rabarberhorn - Opskrift på svampede kærnemælkshorn med rabarber

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Rabarberhorn

Rabarberhorn – Opskrift på store svampede kærnemælkshorn med rabarber og remonce. Disse rabarberhorn er så lækre og nemme at lave. Dejen er en blød dej med kærnemælk i, som gør den ekstra saftig og blød. Rabarberhornene er fyldt med remonce med marcipan og rabarber vendt med sukker og vaniljesukker.

Kærnemælkshorn kan også bare fyldes med remonce eller andre bær/frugt. Prøv også at fyld dem med nutella, chokolade eller syltetøj. Rigtig god fornøjelse!

Rabarberhorn

Opskrift til 6-8 personer
Forberedelse 1 t.
Tilberedning 1 t.
I alt 2 t.

Ingredienser

Dej
Rabarberfyld
Remonce
Derudover

Fremgangsmåde

Dej

Rør gær ud i kærnemælken. Tilsæt sukker, æg, smør, mel og salt. Ælt dejen hurtigt på maskine til den slipper skålen. Dæk dejen til og lad den hæve ved stuetemp. i 1 time eller til den er dobbeltstørrelse.

Rabarberfyld

Skyl rabarberne grundigt. Skær dem i små skiver. Vend rabarber sammen med vaniljesukker, sukker og hvedemel i en skål. Lad det stå i 10 min.

Remonce

Mos ingredienserne sammen med en gaffel.

Sådan laves rabarberhorn

Del dejen i 2 lige store dele. Rul hver del ud til en cirkel på et meldrysset bord. Skær dejcirklerne ud i 8 trekanter hver, så der ialt bliver 16 stk. Kom fordel remonce og rabarberfyld på den brede ende. Rul dejen stramt sammen til en croissant. Placer croissanterne på en bageplade med bagepapir og dæg dem til og lad dem efterhæve i 30 min.

Tænd ovnen på 175 C varmluft.

Pensl med æg og drys med perlesukker og hakkede nødder. Bag dem i ovnen i ca. 15 minutter eller indtil de er gyldne. Lad dem afkøle en smule og server dem straks. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar