Rabarberchutney med karry og kanel - Rabarberchutney

SE ALLE MINE OPSKRIFTER PÅ LÆKRE MADBRØD HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Rabarberchutney med karry og kanel

Rabarberchutney med karry og kanel – Opskrift på sød og krydret rabarberchutney med karry og kanel. Denne chutney med rabarber, rødløg, kanel, karry og chili er så skøn og velsmagende. Chutney er en alletiders måde at bruge de mange rabarber til, som vokser rundt i de danske haver. De fleste kender til mangochutney som ofte bruges i det indiske køkken og til den klassiske kylling i karry eller boller i karry, men rabarber er altså også en herlig ingrediens at bruge i det salte køkken.

Jeg kommer chili (enten frisk eller også en spsk. af denne chiliolie) i chutneyen, men chili kan sagtens undlades. Der er også karry og kanel i, men det kan skiftes ud med andre krydderier f.eks. ingefær eller kardemomme. Chutneyen hældes i et glas, med tætsluttende låg og kan holde på køl i et par uger. Server chutneyen til grillet kød eller grøntsager. Rigtig god fornøjelse!

Rabarberchutney med karry og kanel

Forberedelse 5 min.
Tilberedning 15 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

Rabarberchutney med karry og kanel

Fremgangsmåde

Rabarberchutney med karry og kanel

Skyl og ordn rabarberne og skær dem i tynde skrå skiver. Kom rabarberne og alle de øvrige ingredienser op i en gryde. Lad det hele stå at simre i ca. 10-15 minutter ved middel varme. Rør godt rundt undervejs. Smag evt. til med mere sukker eller salt. Hæld rabarberchutney op i et skoldet glas, der kan lukke tæt. Lad chutneyen afkøle inden den nydes. Opbevares på køl i et par uger. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar