Det er International Popcorn-dag, så derfor byder jeg i dag på popcorn brownie barer med mælkechokolade og mørk chokolade. Mums, for en lækker kombination med chokolade, brownie og salte popcorn. Denne kage tager ikke ret lang tid at bikse sammen og den er meget nem at lave.
Tusind tak for al den kærlighed jeg fik i torsdags i forbindelse med mit 1 års jubilæum her på bloggen! Jeg havde huset fuld af de sødeste gæster til kæmpe kagebord og bobler. Det var sådan en fin aften!
Ingredienser
Opskriften er til ca. 15 barer:
Brownie:
100 g smør
2 æg
175 g sukker
50 g hvedemel
1 spsk. vaniljesukker
½ tsk. bagepulver
2 spsk. kakaopulver
Derudover:
300 g mælkechokolade
50 g smør
24 g popcorn, saltede
50 g mørk chokolade
Fremgangsmåde
Brownie:
Smelt smørret og lad det køle lidt af. Pisk sukker og æg lyst og luftigt. Bland de tørre ingredienser og rør det forsigtigt i dejen. Tilsæt det smeltede smør og pisk igen. Hæld dejen i en bageform (21×21) beklædt med bagepapir og bag kagen i ovnen ved 175 °C i ca. 30 minutter.
Smelt mælkechokolade og smør i en gryde ved svag varme. Bland popcornene i gryden og fordel massen på den lune brownie bund. Tryk det godt ned i brownien. Smelt den mørke chokolade og dryp det udover kagen. Stil kagen på køl indtil chokoladen har sat sig. Velbekomme!