Opskrift på de lækreste og nemmeste popcorn brownie barer
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Popcorn brownie barer

Det er International Popcorn-dag, så derfor byder jeg i dag på popcorn brownie barer med mælkechokolade og mørk chokolade. Mums, for en lækker kombination med chokolade, brownie og salte popcorn. Denne kage tager ikke ret lang tid at bikse sammen og den er meget nem at lave.

Tusind tak for al den kærlighed jeg fik i torsdags i forbindelse med mit 1 års jubilæum her på bloggen! Jeg havde  huset fuld af de sødeste gæster til kæmpe kagebord og bobler. Det var sådan en fin aften!

Popcorn brownie barer

Ingredienser

Opskriften er til ca. 15 barer: Brownie:
Derudover:

Fremgangsmåde

Brownie:

Smelt smørret og lad det køle lidt af. Pisk sukker og æg lyst og luftigt. Bland de tørre ingredienser og rør det forsigtigt i dejen. Tilsæt det smeltede smør og pisk igen. Hæld dejen i en bageform (21×21) beklædt med bagepapir og bag kagen i ovnen ved 175 °C i ca. 30 minutter.

Smelt mælkechokolade og smør i en gryde ved svag varme. Bland popcornene i gryden og fordel massen på den lune brownie bund. Tryk det godt ned i brownien. Smelt den mørke chokolade og dryp det udover kagen. Stil kagen på køl indtil chokoladen har sat sig. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar