Peanut butter brownie bites with chocolate ganache! - Frederikke Wærens

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL NYTÅRSAFTEN LIGE HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Peanut butter brownie bites with chocolate ganache!

Okay, det lader til, at I er crazy vilde med brownie, i hvert fald ud fra dette indlæg og også dette indlæg, så nu har jeg prøvet at tage skridtet videre og udvidet brownie verden! Denne brownie er noget af en heavy krabat og hvis man syntes, at flødebolle brownien var tung, så er det intet i forhold til denne med chewy brownie med, peanut butter lag samt et tykt lag fløjlsblødt ganache. OMG siger jeg bare! Prøv opskriften og tak mig senere…

Peanut butter brownie bites with chocolate ganache!

Ingredienser

Brownie:
Peanutbutter fyld:
Chokolade ganache:

Fremgangsmåde

Brownie:

Smelt smørret og lad det køle lidt af. Pisk sukker og æg lyst og luftigt. Bland de tørre ingredienser og rør det forsigtigt i dejen, sammen med det hakkede chokolade. Tilsæt det smeltede smør. Hæld dejen i en bageform (21×21) beklædt med bagepapir og bag kagen i ovnen ved 170 °C i ca. 30 minutter. Lad kagen køle helt af.

Peanutbutter fyld:

Pisk alle ingredienserne sammen i en skål indtil det bliver cremet og får en lettere fast konsistens. Smør det ud på den kolde brownie bund og sæt det på frys imens du laver ganache.

Chokoladeganache:

Varm fløden i en gryde. Hæld chokoladen i en skål (der kan tåle varme). Hæld den varme fløde over chokoladen og rør det godt rundt indtil det bliver tykt. Hæld det over kagen og sæt den på køl i 15 minutter. Server kagen i små mundrette bidder. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

6 kommentarer
  1. Hej Frederikke. Tak for en virkelig fin blog! Og den her kage med brownie, peanutbutter og chokolade lyder jo for sygt lækkert ? Har du nogen ide om, det er muligt at fryse den ned? Vh Julie

  2. Hej Julie! Tak for din søde besked. Så dejligt at du syntes det lyder lækkert. Jeg har ikke selv prøvet at fryse kagen ned, men udfra ingredienserne tror jeg godt, at det kan lade sig gøre, den skal bare have lov til at tø op ved stuetemperatur. Og så ville jeg først skære den ud, når den er tøet op! ? Du må meget gerne give en tilbagemelding, hvis du prøver at fryse den ned! God fornøjelse <3

  3. Tak for dit svar. Jeg frøs den ned, Og den var stadigvæk god, da den blev tøet op og spist ? Så det kan man sagtens.

  4. Hvor mange personer er der til? Får 12 gæster på besøg og vil også lave vandbakkelseskagemand, så denne skal bare være sådan ekstra. Så kan man fx tage to mindre stykker af kagerne fremfor ét stort ?

  5. Virkelig lækker lækker kageopskrift! Kan opskriften opdateres, så ingredienserne står i gram i stedet for dl.? Jeg tænker at det kan gøre bagningen lettere, når man (læs: jeg) f.eks skal bage dobbeltportion til kollegaer

Skriv en kommentar