Pasta med salsiccia - Cremet pastaret med salsiccia pølse
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Pasta med salsiccia

Pasta med salsiccia – Opskrift på den lækreste cremede pastaret med salsiccia pølse og spinat. Denne pastaret er så cremet og lækker. Pastaretten består af salsiccia pølse, hvidvin, mascarpone eller flødeost, basilikum, spinat og tomat. Salsiccia pølse er en italiensk kødfyldt fed pølse, som smager utrolig godt. Man kan få den med forskellige krydderier eller bare naturel. Man presser kødet ud af pølseskindet og steger kødet lidt ligesom hakket oksekød. Denne pastaret er perfekt at servere både til hverdag og fest. Prøv også mine andre opskrifter på pastaretter. Rigtig god fornøjelse!

Pasta med salsiccia

Opskrift til 4-5 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 30 min.

Ingredienser

Pasta med salsiccia

Fremgangsmåde

Pasta med salsiccia

Svits løg og hvidløg i olie på en pande. Pres kødet ud af pølseskindet og steg kødet i 3-4 min. ved middelhøj varme. Tilsæt tomatpure, steg det med og hæld hvidvin udover. Tilsæt flødeost eller mascarpone og hakkede tomater og rør det godt rundt. Lad det stå og simre i 10 min. under omrøring.

Kog pastaen.

Tilsæt tilsidst frisk spinat, basilikum og parmesan. Smag til med salt, peber og sukker og tilsæt evt. lidt pastavand, hvis du synes der mangler væske. Vend den kogte pasta i saucen. Server pastaretten med friskrevet parmesan. Velbekomme!

 

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar