Pasta med salsiccia - Cremet pastaret med salsiccia pølse
Opskrifter Livsstil Shop

Pasta med salsiccia

Pasta med salsiccia – Opskrift på den lækreste cremede pastaret med salsiccia pølse og spinat. Denne pastaret er så cremet og lækker. Pastaretten består af salsiccia pølse, hvidvin, mascarpone eller flødeost, basilikum, spinat og tomat. Salsiccia pølse er en italiensk kødfyldt fed pølse, som smager utrolig godt. Man kan få den med forskellige krydderier eller bare naturel. Man presser kødet ud af pølseskindet og steger kødet lidt ligesom hakket oksekød. Denne pastaret er perfekt at servere både til hverdag og fest. Prøv også mine andre opskrifter på pastaretter. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Pastaretter til 4-5 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 20 min. / I alt 30 min.
Ingredienser

Pasta med salsiccia

1 stort løg, skåret i tern

3 fed hvidløg, presset

1 spsk. olivenolie

300 g salsiccia pølser

4 spsk. tomatpure

1 dl hvidvin

200 g flødeost eller mascarpone

1 dåse hakkede tomater

85 g frisk spinat

1 håndfuld friskbasilikum

2 spsk. revet parmesan + ekstra til topping

500 g pasta

Evt. lidt af pastavandet

Smag til med salt, peber og sukker

 

Fremgangsmåde

Pasta med salsiccia

Svits løg og hvidløg i olie på en pande. Pres kødet ud af pølseskindet og steg kødet i 3-4 min. ved middelhøj varme. Tilsæt tomatpure, steg det med og hæld hvidvin udover. Tilsæt flødeost eller mascarpone og hakkede tomater og rør det godt rundt. Lad det stå og simre i 10 min. under omrøring.

Kog pastaen.

Tilsæt tilsidst frisk spinat, basilikum og parmesan. Smag til med salt, peber og sukker og tilsæt evt. lidt pastavand, hvis du synes der mangler væske. Vend den kogte pasta i saucen. Server pastaretten med friskrevet parmesan. Velbekomme!

 

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.