Pandekageruller med jordbær og Nutella - Frederikke Wærens

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Pandekageruller med jordbær og Nutella

 

 

Vi elsker tynde pandekager herhjemme og spiser det så tit vi kan. Pandekager er på en eller anden måde noget der altid kan samle hele familien. Vi spiser for det meste pandekager med smør, rørsukker eller marmelade, men de kan jo fyldes med alle mulige lækre sager. F.eks. friske bær, saltkaramel, kompot, hakket chokolade, flødeskum og selvfølgelig Nutella! Denne version har jeg fyldt med et godt lag Nutella og en masse friske jordbær – perfekt kombination! Hvad spiser du på dine pandekager?

Pandekageruller med jordbær og Nutella

Opskrift til 12-15 stk.

Ingredienser

Pandekager
Fyld

Fremgangsmåde

Pandekager (ca. 12-15 stk):

Kom mælken i en skål og tilsæt mel, sukker og salt. Pisk godt til dejen er uden klumper. Tilsæt æggene og pisk igen. Rør natron ud i lidt mælk og kom det i dejen. Kom en lille smule smør på panden, og bag tynde pandekager af dejen.

Smør et lag Nutella på hver pandekage og fordel jordbær skåret i skiver ud på pandekagen. Rul pandekagen og læg pandekagerne i en bunke på et fad.

Server straks pandekagerne til eftermiddagshyggen, morgenmaden eller fødsesldagsbrunchen. Velbekomme!

 

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar