Oreo cheesecake i glas - Nem Oreo cheesecake med i glas
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Oreo cheesecake i glas

Oreo cheesecake i glas – Opskrift på nem Oreo cheesecake med ostecreme og chokoladelag med Kinder serveret i glas. Den er så nem og lækker og virkelig en crowd-pleaser, og det er en kage stort set alle kan lave. Normalt laver jeg cheesecake som en stor kage, men her er kagen i små portionsglas i stedet for. Desserten består af en kiksebund lavet med oreos med den lækreste ostecreme med Oreo, chokoladelag med Kinder og hakket Oreo på toppen. Cheesecake fyldet er lavet uden husblas, så derfor er det vigtigt, at fløden bliver pisket til en fast skum og forsigtigt bliver vendt med flødeosten, da det på den måde holder på formen og ikke klasker sammen.

Desserten kan laves dagen inden servering og den er perfekt at have med til f.eks. nytårsaften eller påske. Rigtig god fornøjelse!

Oreo cheesecake i glas

Ingredienser

Kiksebund
Flødeostecreme
Chokoladelag
Derudover

Fremgangsmåde

Kiksebund

Hak kiksene i en foodprocessor, så de er helt fint malede.

Smelt smørret og bland det godt sammen med kiksene til en ensartet masse.

Fordel kiksemassen i ca. 8 glas og sæt dem i køleskabet, imens du laver ostecremen.

Flødeostecreme

Pisk flødeost, vanilje, flormelis og citronsaft i en skål.

Pisk fløden til skum i en anden skål.

Vend flødeskummet i ostecremen og rør finthakkede Oreos i. Fordel cremen i glassene.

Stil på køl imens chokoladelaget laves.

Chokoladelag

Smelt Kinder Maxi, mælkechokolade og piskefløde i en gryde ved svag varme. Rør det godt sammen til en ensartet masse. Lad det afkøle, så det ikke smelter cremen.

Fordel chokoladen på ostecremen. Stil på køl i 1 time. Drys med Oreos hakket i grove stykker. Server straks eller opbevar på køl. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

4 kommentarer
  1. Tænkte jeg ville lave disse til nytår. Kan de mon laves aftenen før og stilles i køleskabet til aftenen efter hvis jeg bare venter med at komme de knuste oreos på toppen til de skal serveres?

Skriv en kommentar