One pot pasta med parmaskinke - Opskrift på den lækreste cremede pastaret

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

One pot pasta med parmaskinke

One pot pasta med parmaskinke – en virkelig cremet og lækker pastaret. Denne one pot pasta består af peberfrugter, tomater, soltørrede tomater, oliven, parmaskinke kogt sammen med fløde og bouillon. Meget cremet pastaret serveret med revet parmesan på toppen. Pastaretten er som sagt med parmaskinke, men hvis man ønsker at lave den i en vegetarisk version, så kan man blot udelade parmaskinken. One pot pasta er en perfekt hverdagsret til de dage, hvor det gerne må gå hurtigt med aftensmaden. Når man laver one pot pasta, skal alle ingredienserne op i en gryde og blot koges sammen til en dejlig cremet pastaret. Jeg har brugt fuldkornspasta, men du kan bruge lige den slags pasta, som du bedst kan lide. Prøv også mine andre one pot pasta opskrifter. Rigtig god fornøjelse!

One pot pasta med parmaskinke

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 20 min.
I alt 35 min.

Ingredienser

One pot pasta med parmaskinke
Derudover

Fremgangsmåde

One pot pasta med parmaskinke

Kom alle ingredienserne op i en gryde og dæk med fløde og grøntsagsbouillon, der er opløst i kogende vand. Kog pastaretten op og rør rundt. Lad retten stå at småkoge i ca. 15 minutter eller til pastaen er mør. Da parmaskinke og bouillon er ret salt, så vent med at tilsætte salt, til retten har kogt færdig.

Server straks pastaen med revet parmesan. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar