Jeg har virkelig en svaghed for Bounty barer. Hvert år i uge 8 når min familie og jeg tager på skiferie, så har vi altid et par chokolader i lommerne til når der lige er brug for lidt hurtig energi. Vi har altid Mars, Twix og Bounty barer med. Bounty barer er virkelig nemme og hurtige at lave selv. Prøv opskriften lige her:
Nemme hjemmelavede Bounty barer
Ingredienser
Bounty barer (ca. 16-17 stk.)Fremgangsmåde
Sådan gør du:
Bland kondenseret mælk med kokosmel til en ensartet masse. Form små Bounty barer og stil dem på køl i ca. 2 timer. Smelt chokoladen over vandbad og overtræk Bounty barerne med chokoladen. Stil barerne på køl, så chokoladen kan størkne. Server herefter og hvis der er nogle tilovers, så kan de opbevares på køl i en lufttæt beholder. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar