Mini pavlova med marinerede jordbær – Opskrift på mini pavlova kager med flødeskum, marinerede jordbær og mørk chokolade. De lækreste pavlova/ marengs med flødeskum og friske jordbær maniereret i sukker, vanilje og citron. Både mini pavlovaerne og jordbærrene kan laves på forhånd, så er det nemt at pynte kagerne lige inden servering. Pavlovaerne, uden fyld, skal opbevares i en bøtte med låg et tørt sted. Prøv også min opskrift på mini jordbærkager eller mini pavlova med bagte rabarber. Rigtig god fornøjelse!
Mini pavlova med marinerede jordbær
Ingredienser
Mini pavlovaFremgangsmåde
Mini pavlova
Tænd ovnen på 130 C varmluft.
Pisk æggehviderne hvide og skummende. Tilsæt sukkeret lidt ad gangen imens der fortsat piskes. Pisk massen i ca. 5 min. eller indtil der dannes toppe. Kom marengsen i en sprøjtepose med en stjernetyl. Sprøjt marengsen ud til ca. 16-18 mini pavlovaer på 1-2 bageplader beklædt med bagepapir. Bag marengs i 1 time. Sluk herefter ovnen og lad marengs stå i ovnen indtil den er kold.
Marinerede jordbær
Bland jordbær med citron, vanilje og sukker i en skål og lad det stå at trække på køl indtil de skal bruges.
Lige inden servering fordeles flødeskum på pavlova samt de marinerede jordbær. Drys med hakket chokolade og server straks. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar
…