Mini calzone med skinke og champignon - Opskrift på små calzone pizzaer
Opskrifter Livsstil Shop

Mini calzone med skinke og champignon

Mini calzone med skinke og champignon – Opskrift på nemme mini calzone pizzaer med skinke, champignon og mozzarella. Disse mini calzone pizzaer er så nemme, lækre og hurtige at lave. Jeg har lavet dem med købt pizzadej i rulle, som er super nemt og lækkert. I calzone pizzaerne er der tomatpure, champignoner stegt i smør, skinke i strimler og revet mozzarella ost. I stedet for tomatpure, så kan der bruges ketchup eller tomatsauce. De er super gode til madpakken, til børnefødselsdagen eller til skovturen. De kan sagtens fryses ned. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Mini calzone med skinke og champignon

Pizza til 6 personer
Forberedelse 10 min. / Tilberedning 15 min. / I alt 25 min.
Ingredienser

Mini calzone med skinke og champignon

1 spsk. smør

200 g champingnon, skåret i tynde skiver

2 ruller fersk pizzadej

200 g tomatpure

200 g skinke i strimler

250 g revet mozzarella

Oregano

Fremgangsmåde

Mini calzone med skinke og champignon

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Smelt smørret på en pande og steg hurtigt champignonerne på panden. Kom dem i en skål og hæld evt. væsken fra, hvis der er meget væske ved champignonerne.

Skær hver rulle pizzadej ud i 6 firkanter.

Smør tomatpure på den ene halvdel af hver dejfirkant. Kom skinke, champignoner, ost og oregano på. Fold dejen indover og fold kanterne godt sammen, så fyldet lukkes inde. Bag mini calzone pizzaerne i 15 min. Velbekomme!

 

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.