Mini calzone med skinke og champignon - Opskrift på små calzone pizzaer
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Mini calzone med skinke og champignon

Mini calzone med skinke og champignon – Opskrift på nemme mini calzone pizzaer med skinke, champignon og mozzarella. Disse mini calzone pizzaer er så nemme, lækre og hurtige at lave. Jeg har lavet dem med købt pizzadej i rulle, som er super nemt og lækkert. I calzone pizzaerne er der tomatpure, champignoner stegt i smør, skinke i strimler og revet mozzarella ost. I stedet for tomatpure, så kan der bruges ketchup eller tomatsauce. De er super gode til madpakken, til børnefødselsdagen eller til skovturen. De kan sagtens fryses ned. Rigtig god fornøjelse!

Mini calzone med skinke og champignon

Opskrift til 6 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 15 min.
I alt 25 min.

Ingredienser

Mini calzone med skinke og champignon

Fremgangsmåde

Mini calzone med skinke og champignon

Tænd ovnen på 200 C varmluft.

Smelt smørret på en pande og steg hurtigt champignonerne på panden. Kom dem i en skål og hæld evt. væsken fra, hvis der er meget væske ved champignonerne.

Skær hver rulle pizzadej ud i 6 firkanter.

Smør tomatpure på den ene halvdel af hver dejfirkant. Kom skinke, champignoner, ost og oregano på. Fold dejen indover og fold kanterne godt sammen, så fyldet lukkes inde. Bag mini calzone pizzaerne i 15 min. Velbekomme!

 

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar