Mini calzone med skinke og champignon – Opskrift på nemme mini calzone pizzaer med skinke, champignon og mozzarella. Disse mini calzone pizzaer er så nemme, lækre og hurtige at lave. Jeg har lavet dem med købt pizzadej i rulle, som er super nemt og lækkert. I calzone pizzaerne er der tomatpure, champignoner stegt i smør, skinke i strimler og revet mozzarella ost. I stedet for tomatpure, så kan der bruges ketchup eller tomatsauce. De er super gode til madpakken, til børnefødselsdagen eller til skovturen. De kan sagtens fryses ned. Rigtig god fornøjelse!
Mini calzone med skinke og champignon
Ingredienser
Mini calzone med skinke og champignonFremgangsmåde
Mini calzone med skinke og champignon
Tænd ovnen på 200 C varmluft.
Smelt smørret på en pande og steg hurtigt champignonerne på panden. Kom dem i en skål og hæld evt. væsken fra, hvis der er meget væske ved champignonerne.
Skær hver rulle pizzadej ud i 6 firkanter.
Smør tomatpure på den ene halvdel af hver dejfirkant. Kom skinke, champignoner, ost og oregano på. Fold dejen indover og fold kanterne godt sammen, så fyldet lukkes inde. Bag mini calzone pizzaerne i 15 min. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar