Mazarinkage med appelsin og fudge glasur med mørk chokolade.

NY BOG: FAVORITTERNE – KØB BOGEN HER – GRATIS SIGNERING – HURTIG LEVERING

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Mazarinkage med appelsin og fudge glasur

Mazarinkage med appelsin og fudge glasur – Opskrift på den bedste mazarinkage med appelsin og fudge glasur med mørk chokolade. Denne kage er utrolig god og smager skønt at marzipan, appelsin og chokolade. Kagen består af en svampet og fugtig mazarinkage med appelsin, som toppes med den lækreste fudge glasur med mørk chokolade og appelsin.

Opskriften på glasuren giver et dejligt tykt lag, men hvis man ikke vil have et tykt lag, så kan man sagtens lave halv portion af glasuren. Kagen er perfekt at servere til mange mennesker og den er helt perfekt at lave dagen inden servering, da den har godt af at stå på køl. Prøv også min opskrift på mazarinkage med nougatlag. Rigtig god fornøjelse!

Mazarinkage med appelsin og fudge glasur

Opskrift til 10-12 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 1 t. 30 min.
I alt + 2 t.

Ingredienser

Mazarinkage med appelsin
Fudge glasur
Derudover

Fremgangsmåde

Mazarinkage med appelsin

Tænd ovnen på 175 C varmluft.

Pisk smør, sukker, appelsinskal og marcipan lyst og luftigt. Pisk et æg i adgangen. Tilsæt creme fraiche. Sigt melet i dejen og pisk igen.

Kom dejen i en form på 20×30 cm beklædt med bagepapir. Bag kagen i ca. 30-35 min. Kagen må gerne være lidt blød i midten. Lad kagen afkøle og stil den gerne på køl indtil den er helt kold.

Fudge glasur

Hæld sukker, piskefløde og smør i en lille gryde og smelt det sammen ved middelvarme. Tag gryden af varmen og tilsæt chokoladen og rør til en blank masse. Vend appelsinskal i og stil fudge glasuren i køleskabet i ca. 1 time eller indtil den er fast og kan smøres ud på kagen.

Smør fudge glasur på kagen og drys med revet appelsinskal og havsalt. Stil på køl til glasuren har sat sig og server kagen. Velbekomme!

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar