Marcipanchips - Sprøde skiver af marcipan bagt i ovnen

SE ALLE MINE OPSKRIFTER PÅ FASTELAVNSBOLLER HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Marcipanchips

Marcipanchips – Opskrift på nemme og lækre marcipanchips, som kun består af en ingrediens, nemlig marcipan. Marcipanchips er blot marcipan, der er skåret i tynde skiver og bagt sprøde og gyldne i ovnen. Marcipanchipsene bliver så lækre, sprøde og seje, når de bages i ovnen. Man kan lave dem helt neutrale som jeg har gjort her eller man kan pifte dem lidt op med forskellige smage, både de søde og salte smage. Forslag til smagsgivere:

  • Pensl marcipankiks med æggehvide og drys med kanelsukker inden de bages
  • Pensl færdigbagte marcipankiks med olivenolie og drys med flagesalt og krydderurter

Jeg har brugt en firkantet marcipan, derfor er chipsene firkantede, men man kan også sagtens bruge rund marcipan. Marcipanchipsene kan holde sig længe i en kagedåse, som opbevares et tørt sted. Brug marcipanchips til desserter, f.eks. denne dessert med bær med Sabayonne og marcipanchips. Rigtig god fornøjelse!

Marcipanchips

Opskrift til 6-8 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 15 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 175 C varmluft.

Skær marcipanen i tynde skiver (ca. 2 mm) og placer dem på en bageplade. Bag marcipan i ca. 8-10 min. eller indtil de er gyldne. Lad dem afkøle. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar