Kyllingefrikadeller med pesto og hytteost – Opskrift på nemme og lækre smagfulde kyllingefrikadeller med rød pesto, hytteost og squash. Disse frikadeller er så gode og fyldt med protein fra både kylling, æg og hytteost. Frikadellerne består af hakket kyllingekød, som røres sammen med salt og herefter med revet squash, revet gulerødder, revet løg, æg, havregryn, rød pesto, hytteost og peber. Farsen skal hvile på køl, inden den formes til frikadeller som steges i smør. Frikadellerne kan enten nydes varme eller de kan stilles på køl og nydes herefter.
Det er vigtigt at frikadellefarsen er helt kold inden de steges. Det er også vigtigt, at de steges ved middelvarme i godt med fedtstof, i form af smør, på panden, så de ikke sidder fast. Denne opskrift giver en stor portion frikadeller, og derfor er det også så smart, at frikadellerne er perfekte at fryse ned, hvis man ikke skal bruge dem alle sammen på en gang.
Jeg har en del opskrifter på forskellige frikadeller bl.a. den helt klassiske variant og en vegetarisk variant med halloumi og gulerødder. Rigtig god fornøjelse!
Kyllingefrikadeller med pesto og hytteost
Ingredienser
Fremgangsmåde
Riv squash og klem fri for væske.
Kom hakket kyllingekød i en røreskål og rør det sammen med salt. Tilsæt æg, havregryn, løg, gulerødder, squash, rød pesto, hytteost og peber. Rør farsen sammen til den er sammenhængende.
Lad farsen hvile på køl i 1 time, så den kan sætte sig og trække smag.
Varm 1-2 pander med masser af smør. Lad smørret “bruse af” og form farsen til ca. 24 frikadeller. Steg frikadeller i ca. 6 min. på hver side ved middelhøj varme.
Server straks eller opbevar dem på køl indtil servering. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar