Kokostrøfler – Opskrift på de lækreste trøfler med hvid chokolade, appelsin og kokos. Disse kokostrøfler er super nemme at lave og er så gode. Trøflerne består af hvid chokolade, som smeltes sammen med piskefløde og smør. Der tilsættes lidt kokos, vanilje og revet appelsinskal i massen. Efterfølgende sættes massen på køl, hvorefter den trilles til kugler og rulles i kokos.
Normalt er jeg ikke så vild med hvid chokolade, men kombinationen af den hvide chokolade, kokos, appelsin og vanilje er simpelthen så lækker. Trøflerne kan sagtens laves i god tid og opbevares på køl i en bøtte.
Jeg har mange andre opskrifter på trøfler, som du kan se lige her. Rigtig god fornøjelse!
Kokostrøfler
Ingredienser
KokostrøflerFremgangsmåde
Kokostrøfler
Smelt chokoladen sammen med fløde i en skål over vandbad. Tilsæt smør og smelt det sammen til en ensartet masse.
Tag gryden af varmen og rør kokos, appelsinskal og vanilje i massen. Kom husholdningsfilm over og stil på køl i 2 timer.
Form og rul til ca. 15 kugler og tril dem i kokos. Nyd med det samme eller stil dem på køl i en bøtte, hvor de kan holde sig i et par uger. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar