Kokosmakroner med citron og mørk chokolade – en lækker sød sag. Jeg elsker kokosmakroner, og da jeg havde bagt denne Gateau Marcel havde jeg en del æggehvider tilover, og de blev til disse kokosmakroner med et twist af citronskal. Det bedste af det hele er, at de er dyppet i god mørk chokolade. Kokosmakroner kan laves på mange måder f.eks. med revet marcipan og så selvfølgelig også uden citronskal. God fornøjelse!
Kokosmakroner med citron og mørk chokolade
Ingredienser
Kokosmakroner med citron ( ca. 20 stk):Fremgangsmåde
Kokosmakroner:
Bland æggehvider, sukker, kokosmel og revet citronskal i en skål. Lad det stå i 30 minutter, imens du tænder ovnen på 175 C. Form 20 lige store kokosmakroner (brug evt. 2 våde skeer) og placer dem på en bageplade med bagepapir. Bag makronerne i ca. 30 minutter. De skal blive lysebrune. Lad kokosmakronerne køle af på en rist.
Smelt chokoladen og dyp makronerne heri. og stil dem på køl til chokoladen er størknet. Server kokosmakronerne med det samme, så er de bedst. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar
Har du erfaring med at fryse kokosmakronerne?
Jeg har ikke lige selv prøvet det, men er sikker på at man sagtens kan gøre det 🙂