Knuste kartofler med majs og fetadip – Opskrift på knuste kartofler bagt med hvidløgsolie, friske majs og serveret med fetadip. Knuste kartofler er perfekt tilbehør til aftensmaden. Knuste kartofler laves ved at koge kartofler møre, hvorefter man “knuser dem”, ved at trykke på dem med et glas eller lign. Herefter smøres de med hvidløgsolie og toppes med friske majs skåret fra majskolber og bages i ovnen til de bliver gyldne og sprøde. Herefter toppes d med fetadip , som enten kan fordeles ovenpå kartoflerne eller serveres ved siden af.
De knuste kartofler er perfekt tilbehør til f.eks. kød og fisk til aftensmaden. Prøv også at dryp med pesto over de bagte kartofler. Rigtig god fornøjelse!
Knuste kartofler med majs og fetadip
Ingredienser
Knuste kartoflerFremgangsmåde
Knuste kartofler
Rens kartoflerne, med skræl, og kog dem møre i saltet vand.
Hvidløgsolie
Rør olien sammen med hvidløg og salt.
Tænd ovnen på 230 C varmluft.
Kom de kogte kartofler på en bageplade med bagepapir. Pres kartoflerne let ned med bunden af et glas. Pensl med hvidløgsolie og drys med parmesan. Bag kartoflerne i ovnen i ca. 30-35 minutter eller indtil de er gyldne og sprøde. Pynt med frisk persille eller purløg, pynt med fetadip eller server det ved siden af. Server straks. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar