Karrykål - Nem hverdagsret med kål, karry og hakket oksekød
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Karrykål

Karrykål – Opskrift på nem og lækker hverdagsret med stegt hakket oksekød og hvidkål med karry. Karrykål er en super nem ret, som er sund og med dejlige grøntsager. Retten består af løg og hvidløg, som svitses på panden med karry, paprika, revet æble og hakket oksekød. Herefter tilsættes der revet gulerod og snittet hvidkål. Retten kan serveres som den er eller den kan serveres med kogte ris, som jeg har gjort her. Man kan også komme karrykål i pitabrød.

Denne ret er super god og en mættende og smagfuld ret. Jeg bruger hakket oksekød, men man kan også sagtens bruge hakket kyllingekød eller hakket grisekød. I min familie har vi tit fået denne ret serveret til aftensmad og det er en ret som de fleste kan lide. Normalt bruger man hvidkål til denne ret, men man kan også bruge spidskål eller lille spidskål. Jeg kan bedst lide at kålen er helt fintsnittet, men det kan man gøre som man bedst kan lide det. Hvis du ønsker at tilsætte flere grøntsager til retten, så smager det også lækkert med fintsnittet porre, forårsløg eller revet squash. Retten kan sagtens fryses ned.

Prøv også min opskrift på kyllingewok med cashewnødder. Rigtig god fornøjelse!

Karrykål

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 15 min.
I alt 25 min.

Ingredienser

Derudover

Fremgangsmåde

Svits løg og hvidløg i olie på en pande. Tilsæt revet æble, karry og paprika. Tilsæt kødet og brun det af. Tilsæt gulerødder, hvidkål og bouillon. Bland det hele godt rundt og lad det simre i 5-10 min. Smag evt. til med salt og peber.

Server karrykål med ris. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar