Kaffeshake med banan - Hurtig shake med kaffe og banan
Opskrifter Livsstil Shop

Kaffeshake med banan

Kaffeshake med banan – Opskrift på den bedste shake med kaffe, mælk og frossen banan. Denne shake består kun af 3 ingredienser og den er så lækker. Shaken laves ved at blende frossen banan, skåret i skiver, med mælk og espresso shot. Jeg bruger sødmælk, hvilket giver den mest cremede og lækre shake, men alle slags mælk kan bruges. Det smager også rigtig godt med havremælk. Jeg synes, at bananen giver godt med sødme til shaken, men hvis man ønsker den mere sød, så kan der tilsættes 1 dadel eller 1 tsk. vaniljesukker. Der kan tilsættes isterninger til shaken, for at gøre den ekstra kold. Prøv også min opskrift på Dalgona kaffe med kaffeskum. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Kaffeshake med banan

Kolde drikke til 2 personer
Forberedelse 5 min. / Tilberedning 5 min. / I alt 10 min.
Ingredienser

Kaffeshake med banan

1 banan, frossen og i skiver

0,5 dl espresso shot

3 dl sødmælk, jeg bruger sødmælk, men alle mælk kan bruges

Evt. isterninger

 

Fremgangsmåde

Kaffeshake med banan

Blend alle ingredienserne til en cremet shake. Hæld shaken i 2 glas og server.

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.