Jalapeños salsa - Opskrift på spicy salsa med jalapeños
Opskrifter Livsstil Shop

Jalapeños salsa

Jalapeños salsa – Opskrift på den lækreste cremede og spicy salsa med jalapeños. Denne dip eller salsa er super lækker og nem at lave. Salsaen består af friske jalapeños som steges på en tør pande med løg og hvidløg. Herefter blendes det med avocado, bladselleri, syltede jalapenos, koriander eller persille, citron, olie, salt, peber og sukker. Salsaen har jeg serveret med sprøde tortilla chips. Tortilla chipsene består af tortilla pandekager, der er skåret i trekanter og efterfølgende stegt i olivenolie og drysset med salt. De smager så godt og kan drysses med forskellige krydderier.

Salsaen kan sagtens holde sig på køl i op til en uge i en bøtte med låg. Der kan skrues lidt op og ned for chilistyrken. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Jalapeños salsa

Snacks, Starters til 6-8 personer
Ingredienser

Jalapeños salsa

2 friske jalapenos

2 løg

3 fed hvidløg

2 stængler bladselleri

1 spsk. syltede jalapenos

1 bundt frisk koriander eller persille

Saften fra 1/2 citron

1/2 avocado

1 dl olivenolie

Salt

Peber

Sukker

Sprøde tortilla chips

4 stk. tortilla pandekager

Olivenolie

Flagesalt

Fremgangsmåde

Jalapeños salsa

Skær jalapenos ud i grove stykker, med kerner. Skær også løg ud i grove stykker.

Kom jalapenos, løg og hvidløg på en tør varm pande og steg til det får lidt farve. Det må gerne blive lidt sort.

Kom jalapenos, løg, hvidløg, bladselleri, syltede jalapenos, koriander, citron, avocado og olivenolie i en blender. Blend til en ensartet og cremet masse. Smag til med salt, peber og sukker. Opbevar salsaen i en bøtte i køleskabet indtil servering.

Sprøde tortilla chips

Skær pandekagerne ud i små trekanter. Varm en pande op med olien og steg tortilla chips til de er sprøde og gyldne. Placer tortilla chips på køkkenrulle, så det kan suge olien, og drys med salt.

Server jalapenos salsa med sprøde tortilla chips. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.