Hytteostmayo - Hurtig og cremet hytteost mayonnaise fyldt med proteiner

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Hytteostmayo

Hytteostmayo – Opskrift på nem og hurtig hytteost mayonnaise fyldt med proteiner. Hytteost-mayo smager så lækkert og består af ganske få ingredienser. Mayonnaisen består af hytteost som blendes til en cremet masse med Dijonsennep, citronsaft, hvidvinseddike, olivenolie, salt og peber. Mayonnaisen skal blendes godt så den bliver helt bløde og cremet og uden klumper.

Hytteost-mayo kan bruges, der hvor der normalt bruges mayo. Prøv også at tilsætte hvidløg sammen med de andre ingredienser eller frisk chili. Rigtig god fornøjelse!

Hytteostmayo

Opskrift til 4 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 10 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Blend hytteost, Dijonsennep, hvidvinseddike og citronsaft i en blender eller foodprocessor.

Tilsæt olivenolie og salt og peber.

Blend igen til en helt cremet og blød mayo.

Server straks eller opbevar mayo i en bøtte på køl i op til 1 uge. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar