Hytteost risalamande – Opskrift på nem og cremet hytteost risalamande eller hytte à l’amande. Denne risalamande inspireret dessert med hytteost er så nem og hurtig at lave. Desserten består af fløde der piskes til en let skum, hvor der vendes vaniljeskyr, flormelis, vaniljesukker, mandelsplitter og hytteost i. Hytteost risalamanden serveres med kirsebærsauce og ekstra mandelsplitter. I denne risalamande er der ikke ris i, men i stedet er der hytteost i, som giver lidt den samme konsistens.
Risalamande med hytteost kan serveres, som et sødt indslag på brunchbordet, men den kan også serveres, hvis man ikke kan lide ris eller den klassiske risalamande. Jeg synes der skal være sødme i, så derfor har jeg lavet den med både vaniljeskyr, vaniljesukker og flormelis. Man kan sagtens lave den sukkerfri ved at bruge almindelig neutral skyr, sukrin og vaniljepulver. Risalamanden kan også laves laktosefri ved at bruge laktosefri mælkeprodukter.
Prøv også min opskrift på chiagrød ala risalamande. Rigtig god fornøjelse!
Hytteost risalamande
Ingredienser
Hytteost risalamandeFremgangsmåde
Pisk fløden til en let skum og vend skyr, vaniljesukker, flormelis og mandelsplitter i. Vend hytteosten i.
Fordel hytteost risalamande i skåle og server med kirsebærsauce og ekstra mandelsplitter. Velbekomme!
Skriv endelig en kommentar