Hytteost risalamande – Opskrift på nem og cremet hytteost risalamande eller hytte à l’amande. Denne risalamande inspireret dessert med hytteost er så nem og hurtig at lave. Desserten består af fløde der piskes til en let skum, hvor der vendes vaniljeskyr, flormelis, vaniljesukker, mandelsplitter og hytteost i. Hytteost risalamanden serveres med kirsebærsauce og ekstra mandelsplitter. I denne risalamande er der ikke ris i, men i stedet er der hytteost i, som giver lidt den samme konsistens.
Risalamande med hytteost kan serveres, som et sødt indslag på brunchbordet, men den kan også serveres, hvis man ikke kan lide ris eller den klassiske risalamande. Jeg synes der skal være sødme i, så derfor har jeg lavet den med både vaniljeskyr, vaniljesukker og flormelis. Man kan sagtens lave den sukkerfri ved at bruge almindelig neutral skyr, sukrin og vaniljepulver. Risalamanden kan også laves laktosefri ved at bruge laktosefri mælkeprodukter.
Prøv også min opskrift på chiagrød ala risalamande. Rigtig god fornøjelse!
Hytteost risalamande
Ingredienser
Hytteost risalamandeFremgangsmåde
Pisk fløden til en let skum og vend skyr, vaniljesukker, flormelis og mandelsplitter i. Vend hytteosten i.
Fordel hytteost risalamande i skåle og server med kirsebærsauce og ekstra mandelsplitter. Velbekomme!
Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!
Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.
Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.
Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her.
God fornøjelse i køkkenet!
Skriv endelig en kommentar