Hytteost is - Opskrift på cremet proteinis lavet med blendet hytteost
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Hytteost is

Hytteost is – Opskrift på cremet proteinis lavet med blendet hytteost med jordbær og peanutbutter. Denne is er super lækker og nem at lave. De fleste forbinder nok ikke hytteost med is, men de seneste par uger har der floreret en del videoer på TikTok med cottage cheese ice cream. Det er faktisk bare hytteost, som blendes med honning og vaniljesukker. Her har jeg også blendet friske jordbær med, og pyntet isen med peanutbutter, chokoladeknapper og friske jordbær. Isen fryses ned i ca. 4 timer, hvor den stadig er cremet. Hvis den fryses ned i længere tid bliver den lidt krystalliseret, men den skal bare have lov til at stå lidt, inden der laves kugler af isen. Det smager lidt ala cheesecake fyld, en dejlig mild og cremet smag.

Det er vigtigt, at hytteosten blendes længe med en stavblender, så der ikke er klumper i, da det ikke smager godt med klumper. Der kan tilsættes alverdens topping og fyld i isen, f.eks. knuste Oreos eller andre bær. Rigtig god fornøjelse!

Hytteost is

Opskrift til 2-3 personer

Ingredienser

Hytteost is

Fremgangsmåde

Hytteost is

Kom hytteost, vaniljesukker, honning og jordbær i et højt glas til en blender eller i en skål. Blend det hele sammen til en flydende og cremet masse uden klumper. Det tager ca. 5 min. Først bliver det meget tykt, men jo mere der blendes jo tyndere bliver det.

Hæld massen i en bøtte med låg. Pynt med peanutbutter, chokoladeknapper og ekstra jordbær. Frys isen ned i ca. 4 timer. Hvis den fryses ned i længere tid bliver den lidt krystalliseret, men den skal bare have lov til at stå lidt på køkkenbordet, inden der laves kugler af isen. Server herefter. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar