Hytteost is - Opskrift på cremet proteinis lavet med blendet hytteost
Opskrifter Livsstil Shop

Hytteost is

Hytteost is – Opskrift på cremet proteinis lavet med blendet hytteost med jordbær og peanutbutter. Denne is er super lækker og nem at lave. De fleste forbinder nok ikke hytteost med is, men de seneste par uger har der floreret en del videoer på TikTok med cottage cheese ice cream. Det er faktisk bare hytteost, som blendes med honning og vaniljesukker. Her har jeg også blendet friske jordbær med, og pyntet isen med peanutbutter, chokoladeknapper og friske jordbær. Isen fryses ned i ca. 4 timer, hvor den stadig er cremet. Hvis den fryses ned i længere tid bliver den lidt krystalliseret, men den skal bare have lov til at stå lidt, inden der laves kugler af isen. Det smager lidt ala cheesecake fyld, en dejlig mild og cremet smag.

Det er vigtigt, at hytteosten blendes længe med en stavblender, så der ikke er klumper i, da det ikke smager godt med klumper. Der kan tilsættes alverdens topping og fyld i isen, f.eks. knuste Oreos eller andre bær. Rigtig god fornøjelse!

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Is til 2-3 personer
Ingredienser

Hytteost is

500 g hytteost, jeg bruger den fra Cheasy på 1,5 %

1 spsk. vaniljesukker/vaniljepulver

1 spsk. flydende honning

200 g jordbær, frisk og skåret i tern

2 spsk. peanutbutter

Chokoladeknapper

Ekstra jordbær, skåret i tern, til pynt

 

 

Fremgangsmåde

Hytteost is

Kom hytteost, vaniljesukker, honning og jordbær i et højt glas til en blender eller i en skål. Blend det hele sammen til en flydende og cremet masse uden klumper. Det tager ca. 5 min. Først bliver det meget tykt, men jo mere der blendes jo tyndere bliver det.

Hæld massen i en bøtte med låg. Pynt med peanutbutter, chokoladeknapper og ekstra jordbær. Frys isen ned i ca. 4 timer. Hvis den fryses ned i længere tid bliver den lidt krystalliseret, men den skal bare have lov til at stå lidt på køkkenbordet, inden der laves kugler af isen. Server herefter. Velbekomme!

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.