Hytteost is - Opskrift på cremet proteinis lavet med blendet hytteost

SE ALLE MINE OPSKRIFTER PÅ LÆKRE MADBRØD HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Hytteost is

Hytteost is – Opskrift på cremet proteinis lavet med blendet hytteost med jordbær og peanutbutter. Denne is er super lækker og nem at lave. De fleste forbinder nok ikke hytteost med is, men de seneste par uger har der floreret en del videoer på TikTok med cottage cheese ice cream. Det er faktisk bare hytteost, som blendes med honning og vaniljesukker. Her har jeg også blendet friske jordbær med, og pyntet isen med peanutbutter, chokoladeknapper og friske jordbær. Isen fryses ned i ca. 4 timer, hvor den stadig er cremet. Hvis den fryses ned i længere tid bliver den lidt krystalliseret, men den skal bare have lov til at stå lidt, inden der laves kugler af isen. Det smager lidt ala cheesecake fyld, en dejlig mild og cremet smag.

Det er vigtigt, at hytteosten blendes længe med en stavblender, så der ikke er klumper i, da det ikke smager godt med klumper. Der kan tilsættes alverdens topping og fyld i isen, f.eks. knuste Oreos eller andre bær. Rigtig god fornøjelse!

Hytteost is

Opskrift til 2-3 personer

Ingredienser

Fremgangsmåde

Hytteost is

Kom hytteost, vaniljesukker, honning og jordbær i et højt glas til en blender eller i en skål. Blend det hele sammen til en flydende og cremet masse uden klumper. Det tager ca. 5 min. Først bliver det meget tykt, men jo mere der blendes jo tyndere bliver det.

Hæld massen i en bøtte med låg. Pynt med peanutbutter, chokoladeknapper og ekstra jordbær. Frys isen ned i ca. 4 timer. Hvis den fryses ned i længere tid bliver den lidt krystalliseret, men den skal bare have lov til at stå lidt på køkkenbordet, inden der laves kugler af isen. Server herefter. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer

Skriv en kommentar