Hurtig dessert med jordbær, marengs og is - Dessert på 10 minutter
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Hurtig dessert med jordbær, marengs og is

Hurtig dessert med jordbær, marengs og is – Opskrift på lynhurtig dessert, som tager maks 10 minutter at lave. Denne dessert med Bastogne kiks, friske jordbær, flødeskum, vaniljeis, chokoladesauce og kys/marengs er så nem og virkelig lækker. Alt kommes på en stor tallerken eller fad lige inden servering. Man kan også fordele alle ingredienserne i skåle og så kan man selv lave og samle sin egen dessert ved bordet.

Denne dessert minder meget om Eton Mess, se min opskrift her, men her har jeg også  brugt Bastogne kiks (andre kiks kan også bruges). Jeg har brugt vaniljeis, men chokoladeis eller stracciatella is kan også anvendes. I stedet for chokoladesauce, så kan der tilsættes hakket mørk chokolade. Rigtig god fornøjelse!

Hurtig dessert med jordbær, marengs og is

Opskrift til 5-6 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

Hurtig dessert med jordbær, marengs og is

Fremgangsmåde

Hurtig dessert med jordbær, marengs og is

Knus Bastogne kiks og kom dem på en stor tallerken eller i et fad. Pynt med kugler af vaniljeis, flødeskum, jordbær, kys og dryp chokoladesauce udover. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar