Hurtig dessert med jordbær, marengs og is - Dessert på 10 minutter

SE ALLE MINE OPSKRIFTER PÅ LÆKRE MADBRØD HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Hurtig dessert med jordbær, marengs og is

Hurtig dessert med jordbær, marengs og is – Opskrift på lynhurtig dessert, som tager maks 10 minutter at lave. Denne dessert med Bastogne kiks, friske jordbær, flødeskum, vaniljeis, chokoladesauce og kys/marengs er så nem og virkelig lækker. Alt kommes på en stor tallerken eller fad lige inden servering. Man kan også fordele alle ingredienserne i skåle og så kan man selv lave og samle sin egen dessert ved bordet.

Denne dessert minder meget om Eton Mess, se min opskrift her, men her har jeg også  brugt Bastogne kiks (andre kiks kan også bruges). Jeg har brugt vaniljeis, men chokoladeis eller stracciatella is kan også anvendes. I stedet for chokoladesauce, så kan der tilsættes hakket mørk chokolade. Rigtig god fornøjelse!

Hurtig dessert med jordbær, marengs og is

Opskrift til 5-6 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

Hurtig dessert med jordbær, marengs og is

Fremgangsmåde

Hurtig dessert med jordbær, marengs og is

Knus Bastogne kiks og kom dem på en stor tallerken eller i et fad. Pynt med kugler af vaniljeis, flødeskum, jordbær, kys og dryp chokoladesauce udover. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar