Hoisin nudler med grøntsager - Vegetarisk nudelret med hoisin sauce

SE ALLE MINE OPSKRIFTER TIL PÅSKEFROKOSTEN HER

Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Hoisin nudler med grøntsager

Hoisin nudler med grøntsager – Opskrift på lækker nudelret med hoisin sauce, grøntsager og sprøde spejlæg. Den nemmeste vegetariske nudelret som er perfekt at servere til hverdag. Nudelretten består af stegte grøntsager (sukkerærter, løg, gulerødder og spidskål) som blandes med ægnudler og en skøn sauce med bl.a. hoisin, hvidløg og riseddike. Retten anrettes med sesamfrø og koriander (eller persille).

Denne opskrift er til ca. 2-3 personer, men man kan sagtens gange den op, så der er mad til flere personer eller til flere dage. Retten er vegetarisk, men man kan sagtens tilsætte f.eks. stegt kylling eller oksekød. Prøv også min opskrift på nudelret med chili. Rigtig god fornøjelse!

Hoisin nudler med grøntsager

Opskrift til 2-3 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 15 min.
I alt 25 min.

Ingredienser

Hoisin sauce
Hoisin nudler med grøntsager
Derudover

Fremgangsmåde

Hoisin sauce

Bland ingredienserne sammen til en sauce.

Hoisin nudler med grøntsager

Steg rødløg, gulerødder, spidskål og sukkerærter i lidt olie på en pande.

Kog nudlerne som angivet på parken. Kom nudlerne på panden med grøntsagerne og hæld saucen udover. Bland det godt rundt og lad det stå ved svag varme.

Varm olie op på en pande. Slå 2-3 æg ud på panden og steg dem ved høj varme, så de bliver sprøde, men blommen stadig flydende. Anret nudlerne i skåle med spejlæg på og drys med sesamfrø og koriander. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Tusind tak fordi at du bruger mine opskrifter!

Jeg håber, at du kan bruge de opskrifter, du finder her på min side. Som medlem af ‘Frederikkes Madklub’ får du adgang til en masse ekstra funktioner. Du kan blandt andet gemme dine yndlingsopskrifter på din helt egen opslagstavle.

Derudover kan du også udarbejde en madplan med dine favoritter. Begge funktionerne kan du tilgå nederst i hver opskrift ellers øverst på siden, når du er blevet medlem af klubben.

Du kan desuden nemt klikke på enten hjertet eller den lille kokkehue på hver billede for at tilføje opskriften til din madplan eller opslagstavle. For at få adgang til den funktion, skal du være medlem af ‘Frederikkes Madklub’, som du kan få adgang til lige her. 

God fornøjelse i køkkenet!

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

2 kommentarer

Skriv en kommentar