Hjemmelavede P-tærter - Nemme hjemmelavede P-tærter
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Hjemmelavede P-tærter

Hjemmelavede P-tærter – Opskrift på nemme hjemmelavede P-tærter med kun 3 ingredienser. Disse P-tærter er lavet med kun smeltet chokolade, peanuts og mini skumfiduser.

Hjemmelavede P-tærter

Opskrift til 4-6 personer
Forberedelse 15 min.
Tilberedning 30 min.
I alt 45 min.

Ingredienser

Hjemmelavede P-tærter

Fremgangsmåde

Hjemmelavede P-tærter

Smelt chokoladen i en skål over vandbad. Lad chokoladen afkøle en smule inden peanuts og skumfiduser blandes i.

Fordel blandingen i silikionemuffinsforme, papirmuffinsforme eller fordel i små klatter på et bagepapir på et skærebræt. Stil P-tærterne på køl indtil chokoladen er størknet. Velbekomme!

 

Bedøm

Hjemmelavede P-tærter

Hjemmelavede P-tærter er så nemt at lave selv. P-tærterne består af smeltet chokolde med saltede peanuts og skumfiduser. Normalt er P-tærter med fransk nougat, men det er så nemt og lækkert at bruge mini skumfiduser i stedet for.

P-tærte massen fordeles i silikionemuffinsforme, papirmuffinsforme eller i små klatter på et bagepapir på et skærebræt og sættes på køl indtil chokoladen er størknet. Det bliver ikke nemmere. P-tærterne kan serveres som en lækker snack eller som en del af konfekten til jul. Rigtig god fornøjelse!

 

 

Følg med på de sociale medier
Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok.

 

Vil du gemme eller dele opskriften med andre?
Prøv funktionen med din personlige opslagstavle ved at klikke på den lyserøde tegnestift i højre hjørne i opskriften. Sådan kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar