Hindbærsmoothie med mango Smoothie med hindbær og mango
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Hindbærsmoothie med mango

Hindbærsmoothie med mango – Opskrift på lækker, frisk og cremet smoothie med hindbær og mango. Denne hindbærsmoothie med mango er så god, nem og med ganske få ingredienser. Smoothien består af frosne hindbær, frossen mango, mælk, vanilje og citron. Alle ingredienser blendes sammen til en tyk og cremet smoothie.

Smoothien kan varieres med forskellige andre ingredienser, f.eks. kan der tilsættes en halv banan, for mere mæthed og sødme, eller en halv avocado for at gøre smoothien mere cremet. Jeg laver også tit smoothies med havregryn i, da det giver en god smag og giver mere mæthed. Smoothien kan nydes til morgenmad, som en snack, efter skole, efter træning eller som en sundere dessert. Jeg har her hældt smoothien op i 2 glas, men den kan også hældes i skåle og spises med ske. Top med forskellige lækkerier: kakaonips, bær, chiafrø, frugt, kerner, kokoschips, nøddesmør osv. Rigtig god fornøjelse!

Hindbærsmoothie med mango

Smoothie til 2-3 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 10 min.

Ingredienser

Hindbærsmoothie med mango

Fremgangsmåde

Hindbærsmoothie med mango

Blend alle ingredienserne sammen til en cremet og ensartet smoothie. Hæld i 2-3 glas eller hæld i skåle. Server straks. Velbekomme!

 

Bedøm

Tusind tak fordi du bruger min blog og ikke mindst opslagstavlen.

Vi har arbejdet længe på et nyt design og nye funktioner. Alle opskrifter er stadig helt gratis, men kan nu udforskes med større brugervenlighed.

Sammen med nye funktioner og fordele, udgør opslagstavlen det nye medlemsunivers Frederikkes Madklub, og derfor tilbyder vi dig den første måned gratis. Så kan du nemt tilgå opslagstavlen igen og samtidig prøve de andre funktioner.

Jeg håber meget du vil være en del af Frederikkes Madklub 🙂

Bliv medlem Tilbage

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar