Hindbærsmoothie med mango Smoothie med hindbær og mango
Opskrifter Livsstil Shop

Hindbærsmoothie med mango

Hindbærsmoothie med mango – Opskrift på lækker, frisk og cremet smoothie med hindbær og mango. Denne hindbærsmoothie med mango er så god, nem og med ganske få ingredienser. Smoothien består af frosne hindbær, frossen mango, mælk, vanilje og citron. Alle ingredienser blendes sammen til en tyk og cremet smoothie.

Smoothien kan varieres med forskellige andre ingredienser, f.eks. kan der tilsættes en halv banan, for mere mæthed og sødme, eller en halv avocado for at gøre smoothien mere cremet. Jeg laver også tit smoothies med havregryn i, da det giver en god smag og giver mere mæthed. Smoothien kan nydes til morgenmad, som en snack, efter skole, efter træning eller som en sundere dessert. Jeg har her hældt smoothien op i 2 glas, men den kan også hældes i skåle og spises med ske. Top med forskellige lækkerier: kakaonips, bær, chiafrø, frugt, kerner, kokoschips, nøddesmør osv. Rigtig god fornøjelse!

Følg med på de sociale medier

Husk endelig at følge mig på mine andre sociale platforme, hvor jeg deler meget mere inspiration til både det søde og det salte køkken. Du kan følge mig på Instagram, Facebook og TikTok. Derudover kan du prøve funktionen med din personlige opslagstavle (lyserød tegnestift i højre hjørne) her på bloggen. Her kan du på en hyggelig måde samle alle dine favoritopskrifter her fra min blog, så du nemt og hurtigt kan finde dem frem, næste gang du skal i køkkenet. Samtidig kan du dele din egen opslagstavle med venner og familie, sådan at de også kan få inspiration til bagning og madlavning fra dig.

Jeg håber, at du får glæde af mine opskrifter og opslagstavlen, og at du vil gøre brug af dem til både hverdag og fest.

Smoothie til 2-3 personer
Forberedelse 5 min. / Tilberedning 5 min. / I alt 10 min.
Ingredienser

Hindbærsmoothie med mango

250 g hindbær, frosne

250 g mango, frosne

5 dl valgfri mælk

1 spsk. citronsaft

1 tsk. vaniljesukker

 

Fremgangsmåde

Hindbærsmoothie med mango

Blend alle ingredienserne sammen til en cremet og ensartet smoothie. Hæld i 2-3 glas eller hæld i skåle. Server straks. Velbekomme!

 

Bedøm denne ret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Kurv Luk
Updating…

Ingen varer i kurven.