Hindbærsmoothie med mango Smoothie med hindbær og mango
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Hindbærsmoothie med mango

Hindbærsmoothie med mango – Opskrift på lækker, frisk og cremet smoothie med hindbær og mango. Denne hindbærsmoothie med mango er så god, nem og med ganske få ingredienser. Smoothien består af frosne hindbær, frossen mango, mælk, vanilje og citron. Alle ingredienser blendes sammen til en tyk og cremet smoothie.

Smoothien kan varieres med forskellige andre ingredienser, f.eks. kan der tilsættes en halv banan, for mere mæthed og sødme, eller en halv avocado for at gøre smoothien mere cremet. Jeg laver også tit smoothies med havregryn i, da det giver en god smag og giver mere mæthed. Smoothien kan nydes til morgenmad, som en snack, efter skole, efter træning eller som en sundere dessert. Jeg har her hældt smoothien op i 2 glas, men den kan også hældes i skåle og spises med ske. Top med forskellige lækkerier: kakaonips, bær, chiafrø, frugt, kerner, kokoschips, nøddesmør osv. Rigtig god fornøjelse!

Hindbærsmoothie med mango

Opskrift til 2-3 personer
Forberedelse 5 min.
Tilberedning 5 min.
I alt 10 min.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Hindbærsmoothie med mango

Blend alle ingredienserne sammen til en cremet og ensartet smoothie. Hæld i 2-3 glas eller hæld i skåle. Server straks. Velbekomme!

 

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar