Havregrynspandekager - Frederikke Wærens
Gem til senere
Madplaner Opslagstavle

Havregrynspandekager

Havregrynspandekager – Opskrift på de lækreste og nemme sunde pandekager lavet med havregryn. Disse havregrynspandekager er virkelig gode og meget hurtige at lave. Normalt når jeg laver sundere opskrifter, hvor der ikke er tilsat sukker, så bruger jeg bananer, for at tilføre sødme. I disse pandekager er der dog ikke brugt bananer, men akaciehonning i stedet for. Pandekagedejen kan nemt laves i en blender, og så kan der nemt hældes dej fra blenderen på pandekage-panden.

Glutenfri og veganske pandekager

Der bliver brugt havregryn og mælk i denne pandekage opskrift. Man kan sagtens anvende glutenfri havregryn og plantemælk, hvis man ønsker at lave dem glutenfri eller veganske.

Pandekagerne er perfekte til morgenmad, en hurtig snack, til brunchbordet eller til madpakken. De kan serveres med lige det tilbehør man bedst kan lide f.eks. frisk frugt eller friske bær, chokolade, yoghurt, peanutbutter eller nutella. Rigtig god fornøjelse!

Havregrynspandekager

Opskrift til 2-3 personer
Forberedelse 10 min.
Tilberedning 10 min.
I alt 20 min.

Ingredienser

Havregrynspandekager (6 stk.)

Fremgangsmåde

Havregrynspandekager

Kør havregrynene på en foodprocessor, så det bliver til fint mel. Bland havremel med æg, mælk, honning, salt og kardemomme i en skål og pisk det godt sammen. Lad dejen hvile i 10 min.

Varm en pande (gerne en pandekage-pande) op med kokosolie eller smør. Steg pandekagerne ved middelvarme. Server straks. Velbekomme!

Bedøm

Bliv medlem 

Skriv endelig en kommentar

Skriv en kommentar